Ελένη Ράντου: «Ο ALPHA απέρριψε τη σειρά για να βάλει στη θέση της το... »

Ελένη Ράντου: «Ο ALPHA απέρριψε τη σειρά για να βάλει στη θέση της το… »

Δεν μάσησε τα λόγια της η Ελένη Ράντου.

Στη Real News και τον Βασίλη Μπουζιώτη παραχώρησε τη νέα της συνέντευξη η Ελένη Ράντου, η οποία ετοιμάζεται για πρεμιέρα στην ΕΡΤ με τη νέα κωμική σειρά «Ζακέτα να πάρεις».

Όπως παραδέχτηκε, η πολυαναμενόμενη σειρά ήταν αρχικά να προβληθεί μέσα από τη συχνότητα του ALPHA, ωστόσο απορρίφθηκε εντέλει από το κανάλι, καθώς προτιμήθηκε στη θέση της… το «Battle of the Couples».

Αυτή η σειρά ξεκίνησε για τον ALPHA, έτσι;

«Ναι για εκεί ξεκίνησε, αλλά απορρίφθηκε… όσο σκέφτομαι πως ανάμεσα σε αυτή και στο ‘Battle of the Couples’ επέλεξαν το δεύτερο, αναρωτιέμαι τι νηφαλιότητα έχουν αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις».

Το οποίο ήταν χειρότερο από το Big Brother, από λίγο που άντεξα να δω…

«Ήταν ένα από τα χειρότερα, εκ των οποίων το χειρότερο ήταν το Bachelor, που με τρόμαξε και με ντρόπιασε πάρα πολύ. Εκεί που όλες οι γυναίκες κυνηγούν έναν άντρα. Ναι, εκεί πραγματικά ντράπηκα. Πάρα πολύ… πατάνε στο ότι είμαστε κλεισμένοι μέσα και σου λένε τι θα κάνετε, θα καταναλώσετε ό,τι σκουπίδι σας πετάξουμε. Κα μας το πετάνε…».

Βλέπεις κάποιο reality; Μένεις σε κάποιο;

«Το Survivor βλέπω κάποιες φορές, που είναι γυρισμένο σε εξωτικά μέρη, με θάλασσα, φύση, για να φεύγει λίγο το μυαλό μου… Κι έχει και τα αγωνίσματα, που μου δίνουν την αίσθηση του ότι αφού δεν κινούμαι εγώ, κινείται τουλάχιστον κάποιος άλλος (γέλια). Δεν πηγαίνει τυχαία τόσο καλά».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.