Μάρκος Σεφερλής: Ανακοινώθηκε επίσημα η πρεμιέρα του στον ΑΝΤ1

Ανατροπή στον σχεδιασμό του ΑΝΤ1 για τη νέα σεζόν

Τι σκέφτονται στο κανάλι του Αμαρουσίου

Μπορεί η φετινή σεζόν να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμη, ωστόσο στα κανάλια ήδη σχεδιάζουν την επόμενη μέρα. Άλλωστε η περίοδος της άνοιξης είναι αυτή που καθορίζει την στρατηγική κάθε σταθμού αλλά και τις υπογραφές συμβολαίων σε πρόσωπα.

Σύμφωνα με όσα έχουν δει τος φως της δημοσιότητας, ο ΑΝΤ1 θα συνεχίσει με την ίδια στρατηγική και τη νέα σεζόν. Το κανάλι του Αμαρουσίου θα στηριχθεί και πάλι στις ελληνικές σειρές και τα τηλεπαιχνίδια.

Ωστόσο δεν αποκλείεται να υπάρξουν και ανατροπές.

Η μεγαλύτερη αφορά τη σειρά «Ήλιος» που όπως αναφέρει το Nassosblog.gr έχει υπάρξει μία αντιστροφή του κλίματος. Η σειρά που μεταδίδεται μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων δεν ξεκίνησε καλά στους πίνακες τηλεθέασης.

Έτσι υπήρχαν σκέψεις η σειρά με τη σεναριακή υπογραφή της Μαρίας Γεωργιάδου να ολοκληρώσει τον κύκλο της. Ωστόσο, τις τελευταίες εβδομάδες έχει σταθεροποιηθεί σε ένα ποσοστό της τάξης του 16-18% που κάνουν τους ανθρώπους του καναλιού να κάνουν δεύτερες σκέψεις σχετικά με την ολοκλήρωσή του.

Βεβαίως, αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα υπάρξει και σημαντική ανανέωση στις ιστορίες της σειράς που θα εμπλουτιστεί με νέα πρόσωπα. Όπως αναφέρει βέβαια το nassosblog, η συνεργασία του καναλιού με τη Μαρία Γεωργιάδου θα συνεχιστεί ανεξάρτητα από την τελική απόφαση για τον «Ήλιο» αφού η σεναριογράφος έχει στα σκαριά κι άλλη σειρά.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.