Ελένη Μενεγάκη: Μετά τον ALPHA… πού;

Ελένη Μενεγάκη: Μετά τον ALPHA… πού;

Τι λέει το παρασκήνιο;

Από σήμερα η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρέτισε τον Alpha, ύστερα από 15 χρόνια στο κανάλι, αλλά και την τηλεόραση. Προσωρινά ή όχι, δεν είπε κάτι σαφές στην τελευταία της εκπομπή. Αναφέρθηκε όμως στο ότι «θα μείνω για λίγο εκτός».

Πόσο λίγο; Και, όντως, το εννοεί; Η αλήθεια είναι πως η Μενεγάκη τους τελευταίους μήνες, όταν έγινε γνωστό ότι «Alpha, τέλος», έκανε δύο συναντήσεις. Η πρώτη, τυχαία, προ καιρού, με τον Θοδωρή Κυριακού ως είχαμε αποκαλύψει αποκλειστικά. Και η κουβέντα ήταν, σε… ελεύθερη μετάφραση, «να μιλήσουμε όταν αποφασίσεις να επιστρέψεις» από τον ιδιοκτήτη του ομίλου ΑΝΤ1 προς την παρουσιάστρια.

Το δεύτερο ραντεβού έγινε, αρχές Μαΐου, με άνθρωπο του Mega.  Τηλεφωνικά και η συζήτηση κράτησε σχεδόν μια ώρα. Σκοπός ήταν, ξανά σε ελεύθερη μετάφραση, «να τα βάλουμε κάτω, τι θέλεις, πόσα θέλεις, τι δίνουμε» κλπ. Και το οικονομικό αποτέλεσε μεγάλο «αγκάθι» για τη συνέχεια της συνομιλίας.

Τουλάχιστον από την πλευρά του megaλου καναλιού, που προχωράει με… μέτρο. Από πλευράς Μενεγάκη όμως, δεν δείχνει την τάση να επιθυμεί να κάνει κάτι άλλο: της προτάθηκε η παρουσίαση κάποιου talent show, και όχι εκπομπής.

Κρατήστε όμως ότι στο Mega θεωρούν… φορ περιοχής, ως μου μετέφεραν, τη Μενεγάκη. Και μια δυνατή ομάδα, δεν ξεκινά από τον τερματοφύλακα, ως θρυλείται, αλλά από τον επιθετικό. Με επακριβώς αυτή την ατάκα σχολιάστηκε η επικοινωνία με την Ελένη στο Mega. Αρα, ίσως να επανέλθουν με νέα πρόταση.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.