Πέτρος Φιλιππίδης | Oι 2 ερωτήσεις-κόλαφος της Προέδρου του Δικαστηρίου στη γυναίκα που κατήγγειλε βιασμό (Vid)

«Καταρρέουν οι κατηγορίες σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη»…

Τι ισχυρίστηκαν οι δικηγόροι του κατηγορούμενου ηθοποιού.

To πρώτο μέρος της πολυαναμενόμενης δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη για τις κατηγορίες του ενός βιασμού και των δύο αποπειρών βιασμού ολοκληρώθηκε την 1η Απριλίου ύστερα από την αναβολή που είχε πάρει, ενώ αναμένεται να συνεχιστεί κανονικά στις 14 του ίδιου μήνα.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης ήταν παρών στην ακροαματική διαδικασία που γίνεται κεκλεισμένων των θυρών ύστερα από ομόφωνη απόφαση του δικαστηρίου. Στις 14 Απριλίου θα ξεκινήσει η διαδικασία υποβολής ερωτήσεων από την πλευρά της υπεράσπισης στην πρώτη καταγγέλλουσα.

Οι συνήγοροι του κατηγορουμένου ηθοποιού περιγράφουν τη διαδικασία ως ενδιαφέρουσα ενώ ένας από αυτούς, ο δικηγόρος Μιχάλη Δημητρακόπουλος έκανε μία δήλωση που θα συζητηθεί:

«Eίναι δυστύχημα που δεν παρευρίσκονται δημοσιογράφοι στο ακροατήριο για να καταγραφεί η σημερινή διαδικασία. Οι κατηγορίες σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη καταρρέουν», δήλωσε ο κύριος Δημητρακόπουλος πριν ακόμα ξεκινήσει η διαδικασία εξέτασης των καταγγελλουσών.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η δήλωση της έτερης συνηγόρου του Πέτρου Φιλιππίδη, Κικής Μπαρκιτζίδου, η οποία υπερθεμάτισε ότι «θα ήθελα, ως δικηγόρος και ως νομικός, οι πόρτες να μην είναι κλειστές για να ακούσετε όσα ακούσαμε και εμείς. Θα είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.