Ραγδαίες εξελίξεις στην Πάτρα: Ανιχνεύθηκε ουσία στην 9χρονη Τζωρτζίνα

Νέο ντοκουμέντο της μικρής Τζωρτζίνας | Με αυτό χορήγησε την κεταμίνη η Ρούλα Πισπιρίγκου;

Η φωτογραφία που δείχνει πολλά.

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το θρίλερ της Πάτρας. Για την υπόθεση είναι προφυλακισμένη η Ρούλα Πισπιρίγκου, μητέρα των τριών κοριτσιών που έχασε τη ζωή τους μέσα σε τρία χρόνια.

Στη μητέρα ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας. Σύμφωνα με τις τοξικολογικές εξετάσεις του κοριτσιού, του είχε χορηγηθεί μεγάλη δόση κεταμίνης που το οδήγησε στον θάνατο.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου αρνείται ότι έχει οποιαδήποτε ανάμειξη με τη χορήγηση της κεταμίνης.

Στο φωτογραφικό ντοκουμέντο που παρουσίασε η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου φαίνεται η γαστροστομία που είχε τοποθετηθεί στο στομάχι της 9χρονης. Με αυτόν τον τρόπο μπορούσε να τραφεί και να λάβει τα φάρμακά της. προκειμένου να μπορεί να τραφεί αλλά και να λάβει τα φάρμακά της.

Για τη γαστροστομία, χρησιμοποιείται ένας μαλακός, πλαστικός σωλήνας που εισέρχεται στο στομάχι. Πρόκειται, επί της ουσίας, για έναν ειδικό σωλήνα σίτισης από το εξωτερικό κοιλιακό τοίχωμα στο εσωτερικό του στομάχου.

Με αυτόν τρόπο χορηγούνται αλεσμένες τροφές, ειδικά διατροφικά διαλύματα και φάρμακα από μια σύριγγα μέσω του σωλήνα προς το στομάχι. Από το σωληνάκι μπορεί κανείς να δίνει ό,τι θέλει και το πιο σημαντικό είναι πως με μια μεγάλη σύριγγα που απλά τοποθετείται στην μικρή υποδοχή μπορεί να δοθεί οτιδήποτε σε ελάχιστο χρόνο.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να κατάθεσε μία νοσηλεύτρια από το νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Καυριακού», η Τζωρτζίνα κάποια φάρμακα τα έπαιρνε από τη γαστροστομία που είχε και κάποια άλλα ενδοφλέβια. Μάλιστα, σύμφωνα με την κατάθεσή της, τα φάρμακα δίνονταν από τη μητέρα από τη γαστροστομία, δηλαδή τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.