Αθήνα ή Θεσσαλονίκη; Η Ιωάννα Τούνη απάντησε πού θα γεννήσει (Vid)

Αθήνα ή Θεσσαλονίκη; Η Ιωάννα Τούνη απάντησε πού θα γεννήσει (Vid)

Το ερώτημα που βασάνιζε πολύ κόσμο, απαντήθηκε.

Αν τυχόν είχατε πρόβλημα με τον ύπνο σας το βράδυ, μπορείτε να ηρεμήσετε, γιατί σας έχουμε ένα νέο που θα σας καλμάρει. Η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε πού θα γεννήσει και πού θα περνάνε με το μωρό τους, όταν γεννηθεί, τον περισσότερο χρόνο τους με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Οι ερωτήσεις που δέχεται καθημερινά στο Instagram γύρω από την εμπειρία της κύησης, είναι πολλές και οι περισσότερες επικεντρώνονται στο αν επιτρέπεται να κάνει τόσες πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα και τούμπαλιν, αλλά και στο τι έχουν αποφασίσει για τη ζωή τους όταν γεννηθεί το αγοράκι.

Ως προς το πρώτο, η Ιωάννα Τούνη απάντησε σε ένα q&a χθες πως ο γιατρός της έχει χορηγήσει πιστοποιητικό που επιτρέπει να κάνει πτήσεις τόσο μικρής διάρκειας, όπως είναι το Αθήνα-Θεσσαλονίκη, επομένως, για να τρέξει και τις δουλειές με την εταιρεία της, συνεχίζει να πετάει, αν και δε λείπουν τα απρόοπτα.

Ο ερχομός του μωρού της με τον Αλεξάνδρου αναμένεται να γίνει εντός του Ιανουαρίου και η Τούνη αποκάλυψε πως έπεισε τον σύντροφό της να γεννήσει στον τόπο της, στη Θεσσαλονίκη, και στη συνέχεια να πάρουν το μωρό και να κατέβουν στην Αθήνα.

«Με έχετε φάει. Μετά από πολύ διαπραγμάτευση με τον Δημήτρη θα γεννήσω Θεσσαλονίκη και μόλις μπορέσουμε να πάρουμε το μωράκι, νομίζω μετά από δέκα μέρες, θα κατέβουμε μαζί με τον Δημήτρη και τον μπεμπίνο Αθήνα».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.