Πάρις Σκαρτσολιάς | Η τεράστια αλλαγή στην εικόνα του «Μανωλάκη» 2 χρόνια μετά το οριστικό φινάλε του «Καφέ της Χαράς» (Vid)

Πάρις Σκαρτσολιάς | Η τεράστια αλλαγή στην εικόνα του «Μανωλάκη» 2 χρόνια μετά το οριστικό φινάλε του «Καφέ της Χαράς» (Vid)

Ωρίμασε και άλλαξε ο «Μανωλάκης».

Το κοινό τον γνώρισε και τον έζησε σε δύο περιόδους της ζωής του παίζοντας τον ίδιο τηλεοπτικό ρόλο, πρώτα ως Μανωλάκης και μετά ως Μάνος στο «Καφέ της Χαράς» με διαφορά 16 χρόνων στον ΑΝΤ1. Ο λόγος για τον Πάρη Σκαρτσολιά που από παιδί ηθοποιός ακολούθησε τελικά το ίδιο επάγγελμα μεγαλώνοντας.

Μιλώντας στο Open weekend έκανε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις του μετά το τέλος του «Καφέ» το 2020. Αλλαγμένος, με πιο μακριά μαλλιά και αρκετά πιο ώριμος εξήγησε τη σχέση του τόσο με τον ρόλο που τον ανέδειξε όσο και με τον Χάρη Ρώμα, τον δημιουργό και πρωταγωνιστή της σειράς.

«Όταν ήμουν πιο μικρός δεν μου άρεσε και τόσο να με φωνάζουν Μανωλάκη. Και τώρα βέβαια δεν πετάω τη σκούφια μου όταν το ακούω, αλλά καταλαβαίνω γιατί γίνεται, έχει τη γοητεία του. Η σχέση μας με τον Χάρη Ρώμα είναι τέλεια, τον λατρεύω, πεθαίνω για τον Χάρη. Φέτος είχα τηλεοπτικές προτάσεις, αλλά τις απέρριψα λόγω φόρτου εργασίας», δήλωσε στο Open ο Πάρις Σκαρτσολιάς.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.