Μιντιάρχης | Golden boys, πρόστιμα, σπόντες, μια ωραία ατμόσφαιρα…

Μιντιάρχης | Golden boys, πρόστιμα, σπόντες, μια ωραία ατμόσφαιρα…

Νέες ακροαματικότητες, πρόστιμο στον ΣΚΑΪ, καταγγελίες για την ΕΡΤ και πολλά άλλα.

→ Η Another Circus προχώρησε σε μια σειρά από σποτάκια για το ελληνικό πρωτάθλημα για την νέα καμπάνια της Stoiximan. Τα video για Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό σε μουσική υπόκρουση του κλασσικού τραγουδιού της Σοφίας Βέμπο «Το Πρωί Με Ξυπνάς Με Φιλιά» παρουσιάζουν τον ενθουσιασμό, το πάθος και την προσμονή των οπαδών αλλά και των ίδιων των παικτών καθώς προετοιμάζονται για τον αγώνα στο γήπεδο.

→ Με πρόστιμο ύψους 160.000 ευρώ τιμωρήθηκε το Mega από το ΕΣΡ, για ένα επεισόδιο της εκπομπής «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου που μεταδόθηκε τον Οκτώβριο. Αφορούσε «προσβολή προσώπου, ποιοτική υποβάθμιση προγράμματος και παραβίαση της μυστικότητας της ποινικής προδικασίας» αναφορικά με ρεπορτάζ την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό. Η έρευνα του επίμαχου επεισοδίου, σύμφωνα με το ΕΣΡ, έγινε μετά από καταγγελίες πολιτών.

→ Στην πρώτη θέση της ακροαματικότητας ο ΣΚΑΪ 100.3 και στο διάστημα από 28 Νοεμβρίου 2022 έως και 5 Φεβρουαρίου 2023 με 222.000 ακροατές σύμφωνα με τη μέτρηση της MRB Hellas και της Global link για λογαριασμό της ΑΕΜΑΡ. Στη δεύτερη θέση σκαρφάλωσε ο Δίεση με 221.000 κερδίζοντας κοινό κατά τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων διακοπών όπως και ο Ρυθμός με 211.000. Ο Sfera υποχώρησε στους 210.000 ενώ ο Μελωδία ανέβηκε στο 208.000 ακροατές. Έκτος με άνοδο ο Real FM τους 207.000 και με εκρηκτική άνοδο ο χριστουγεννιάτικος Easy με 206.000 ακροατές.

→ Πολλές οι αντιδράσεις για την αύξηση κατά 79% και 55% στις αμοιβές του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ που υπέγραψαν οι Θεόδωρος Σκυλακάκης, και Γιάννης Οικονόμου. Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει τα νέα golden boys και «τα δώρα της κυβέρνησης στα γαλάζια παιδιά που η ίδια έχει διορίσει στη διοίκηση της ΕΡΤ και τα οποία αποτελούν πρόκληση για τους πολίτες αλλά και τους εργαζόμενους στη δημόσια Ραδιοτηλεόραση».

→ Ξεκίνησε η συνεργασία του δημοσιογράφου Γιάννη Παντελάκη με τη Lifo. O δημοσιογράφος επιστρέφει στην αρθρογραφία μετά από μια δύσκολη προσωπική περιπέτεια.

→ Υπάρχει το ρεπορτάζ, υπάρχει και το «κατασκευάζω ρεπορτάζ». Βγάζει ένα μεσημεριανάδικο, που δεν πετυχαίνει είδηση, ότι ο Γιώργος Λιάγκας οδεύει για παρτενέρ της Μαρίας Αναστασοπούλου (του χρόνου). Η Μαρία το διαψεύδει δημόσια. Μετά οι ίδιοι «ρεπόρτερ» γράφουν ότι άλλαξαν ρότα στον ΑΝΤ1 και θα βάλουν τον Γρηγόρη Αρναούτογλου (ο οποίος επίσης το διέψευσε). Αδημονώ για το επόμενο Σαββατοκύριακο και τα… αποκλειστικά.

→ «Καλώ στο βήμα τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη. Θα του πω, όμως, να μην έρθει με φόρα, να έρθει με τα βήματα σιγουριάς και αυτοπεποίθησης που τον διακρίνουν. Θέλουμε σοβαρότητα. Αυτό μας λείπει» είπε στο… κοπή τη πίτα του Αδώνιδος ο Αρης Πορτοσάλτε, πετώντας την μπηχτή για την Πόπη Τσαπανίδου.

→Συνάδελφοι, δεν είναι κακό για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Formula 1 να αναφέρετε και την πηγούλα. Έτσι; Αφήστε, δε, που δεν έχετε όλο το ρεπορτάζ, πάλι από το Dailymedia θα το διαβάσετε πρώτοι…


?Τιτιβίσματα στο @mintiarxis

? E-mail εις το [email protected]

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.