«Έχεις καταντήσει σαν…»: Η φωτογραφία της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου που έκανε τους followers της να την «θάψουν» (Pic)

«Έχεις καταντήσει σαν…»: Η φωτογραφία της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου που έκανε τους followers της να την «θάψουν» (Pic)

Το λες και αναίτιο όλο αυτό.

Τα social media των celebrities, ειδικά αυτά των influencer του Instagram που λειτουργούν και ως ο επαγγελματικός τους χώρος για να προωθήσουν τον εαυτό τους και τα προϊόντα που διαφημίζουν, γίνονται συχνά στόχος των ακόλουθών τους. Πολλές φορές μάλιστα ο τοίχος των σχολίων γεμίζει με αναίτιες επιθέσεις για την εξωτερική εικόνα, προσβολές και τοξικές συμπεριφορές.

Κάτι τέτοιο συνέβη ακόμα μία φορά σε μία από τις αναρτήσεις της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, στο Instagram της που αριθμεί 330.000 ακόλουθους. Το μοντέλο και επιχειρηματίας στον χώρο της μόδας ανάρτησε μία φωτογραφία της από τη Μύκονο, με προϊόντα του eshop της και πρόσθεσε τη λεζάντα Actually I ‘m busy !

H ανάρτηση της Αλεξάνδρας, η οποία διαθέτει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα και ποθητά κορμιά στον χώρο του θεάματος, καθόλου τυχαία εξάλλου δεν είναι η επιτυχία της στον χώρο της μόδας, γέμισε από πικρόχολα σχόλια, κάποια μάλιστα σε επίπεδα που έφταναν στην κακοήθεια.

Ενδεικτικά δύο ακόλουθοί της έγραψαν «Σαν τραβελι έχει καταντήσει», «Για σκουπιδι καλά το πας», ενώ άλλοι αποθέωσαν τον πρώην σύντροφό της Στάθη Σχίζα που γλίτωσε από εκείνη. Ευτυχώς αυτά τα σχόλια ήταν η μειοψηφία καθώς χιλιάδες άλλα υπερασπίστηκαν την ομορφιά και το αψεγάδιαστο κορμί της Αλεξάνδρας, παρόλα αυτά τα σκληρά σχόλια παρέμειναν στον τοίχο της influencer.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.