«Το Καφέ της Χαράς»: Μεγάλος καβγάς Ρώμα - Μουτίδου για... τα λεφτά (Vid)

«Το Καφέ της Χαράς»: Μεγάλος καβγάς Ρώμα – Μουτίδου για… τα λεφτά (Vid)

Καμία συνεργασία δεν θα υπάρξει.

Από το κακό στο χειρότερο πάνε οι σχέσεις του Χάρη Ρώμα και της Σοφίας Μουτίδου, η οποία τελικά δεν θα παίξει στα νέα «επεισόδια» του «Καφέ της Χαράς».

Η ίδια μερικές ώρες πριν ανήρτησε ένα βίvτεο στο οποίο τόνιζε πως οι λόγοι για τους οποίους δεν θα τη δούμε στα νέα επεισόδια είναι καθαρά οικονομικοί, διαψεύδοντας τον δημιουργό της σειράς ο οποίος είχε υποστηρίξει πως υπήρχε πρόβλημα με το φορτωμένο πρόγραμμα της ηθοποιού και παρουσιάστριας.

«Βλέπω ένα βίvτεο στο οποίο ένας δημοσιογράφος πραγματικά ‘συλλαμβάνει’ τον Χάρη Ρώμα και τον ρωτάει τι έχει γίνει με όλο αυτό το θέμα. Και ο Χάρης -δεν ξέρω γιατί- αυτοσχεδιάζει και βρίσκει έναν φανταστικό διάλογο που κάναμε οι δυο μας όπου εγώ του είπα το πρόγραμμά μου και μου και αυτός μου είπε ‘δεν χωράς’.

Πραγματικά φοβήθηκα λίγο γιατί αυτό δεν έγινε ποτέ. Βγήκα και είπα ότι δεν θα είμαι λόγω τεχνικών προβλημάτων γιατί θεώρησα πραγματικά άχρηστο να βγω και να πω για ποιο λόγο τελικά η δασκάλα δεν καταλήγει στο ‘Καφέ της Χαράς’. Οι λόγοι είναι καθαρά οικονομικοί, δεν υπάρχει κάποιος άλλος λόγος. Δεν ισχύει ότι εγώ ήθελα να επιβάλλω το πρόγραμμά μου και το ‘The Booth’ στο κανάλι.

Το OPEN μου επέτρεψε να παίξω για 12 επεισόδια. Τελικά, στο ‘Καφέ’ με ήθελαν για μόνο 5 επεισόδια. Με πήρε ο παραγωγός μετά και μου λέει ‘έχουμε εγκρίνει το τάδε ποσό για εσάς’ και του λέω είναι πάρα πολύ λίγο γιατί η δασκάλα πια έχει κάνει… μεταπτυχιακά. Δεν μπορούσαν να αντεπεξέλθουν στο ποσό που ήθελα. Πήρα τηλέφωνο τον Χάρη Ρώμα για να του πω ότι θα κάνω διευκρινιστική δήλωση και μου απάντησε ό λόγος σου απέναντι στον δικό μου’», είπε μεταξύ άλλων η Σοφία Μουτίδου.

Ο Χάρης Ρώμας, από τη μεριά του, μιλώντας στο «Πρωινό» της Φαίης Σκορδά έδωσε τη δική του εκδοχή των γεγονότων.

«Ο διάλογος αυτός μόνο φανταστικός δεν είναι. Καμία υποχρέωση δεν είχε ο Χάρης Ρώμας, ή η Άννα Χατζησοφιά ή το ‘Καφέ της Χαράς’ ή ο ΑΝΤ1 να γράψει μια ιστορία για τη δασκάλα στο σίκουελ. Από προσωπική μου συμπάθεια και αγάπη προς τη Σοφία αποφάσισα να σκεφτώ μια ιστορία για τη δασκάλα στο σίκουελ. Η καλή πρόθεση υπήρχε. Δεν είχα καμία υποχρέωση, ούτε καν ηθική.

Απορώ με την Σοφία, πώς σε τέτοιες εποχές που η πλειονότητα του κόσμου ταλανίζεται από οικονομικά, θέλει να βγάλει στον αέρα μια οικονομική διένεξη, η οποία αν γίνει πιο συγκεκριμένη μπορεί να είναι και πρ0κλητική για τον κόσμο, τα ποσά τα οποία μπορεί να ζήτησε η Σοφία.

Η πραγματικότητα είναι ότι το ωράριο που έθεσε ήταν πιεστικό. Μου είπε ότι μπορεί να παίζει μόνο Δευτέρα και Τρίτη μέχρι τις 13:00 το μεσημέρι. Ήθελε να φεύγει για να βάφεται για την εκπομπή, για την οποία είπε πως βάφονται πολλές ώρες. Το οικονομικό είναι μία άλλη ιστορία, η οποία έπεται.

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι στην εποχή μας κάνει κάποιος θέμα ότι δεν μου έδωσαν τα λεφτά που ήθελα να πάρω. Γιατί αυτό το θέμα είναι υπέρ σου; Πού αποσκοπεί αυτό; Να πει ότι είναι ακριβή ηθοποιός και ο ΑΝΤ1 δεν της έδωσε τα λεφτά;», είπε φανερά θυμωμένος ο Χάρης Ρώμας.

Όπως φαίνεται, οι σχέσεις των δύο ηθοποιών δεν θα είναι ποτέ πια οι ίδιες.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.