Όταν τα… κάλλη της Ελεονώρας Μελέτη ζάλισαν το ΟΑΚΑ (Pics)

Όταν τα… κάλλη της Ελεονώρας Μελέτη ζάλισαν το ΟΑΚΑ (Pics)

Το πλάνο που απλά δεν ξεχνιέται...

Η αλήθεια είναι ότι η Ελεονώρα Μελέτη έχει καιρό να εμφανιστεί στο γήπεδο. Αγαπημένο της χόμπι ήταν, ως και προ μερικών ετών, το να παρακολουθεί τους αγώνες μπάσκετ του Παναθηναϊκού, ειδικά στην Euroleague και έφτασε σε σημείο να γίνει μέχρι και… πανό από τους οπαδούς του «εξάστερου».

Πλέον βέβαια οι προσωπικές της υποχρεώσεις, ως μητέρα γαρ, είναι αυξημένες και μάλλον το έκοψε το γήπεδο.

Ουδείς όμως ξεχνά τη σεζόν 2013-14 όταν η νυν παρουσιάστρια του Alpha εμφανιζόταν συχνά στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Και μάλιστα είχε πάει… κατάλληλα προετοιμασμένη στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος μπάσκετ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, φορώντας μια λευκή, κλειστή μπλούζα.

Μήπως για να μην αποσπά την προσοχή των θεατών; Εποχή που τότε το Instagram δεν υπήρχε, η ξανθιά παρουσιάστρια ήταν πολύ ενεργή στο Twitter και είχε ενημερώσει προ του τζάμπολ ότι είχε πάρει τα… μέτρα της:

Τι είχε προηγηθεί τότε; Ένα πανό στο ΟΑΚΑ για τα… κάλλη της Ελεονώρας. Ως παρουσιάστρια του Star τότε (στο «Μελετησέ το»), είχε κλέψει την παράσταση εμφανιζόμενη στο κλειστό του μπάσκετ με ένα αβυσσαλέο ντεκολτέ που έγινε… top trend. Εξ ου και αργότερα πήρε τα… μέτρα της με το εν λόγω μπλουζάκι, κάνοντας τους περισσότερους να σχολιάζουν πόσο χιούμορ έχει και πόσο ακομπλεξάριστη είναι ως άνθρωπος.

Ωστόσο δεν πέρασε απαρατήρητο αυτό από το κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων και, σε άλλο παιχνίδι αργότερα, φίλοι του Παναθηναϊκού εξέφρασαν την εν λόγω… απαίτηση:

Όταν τα… κάλλη της Ελεονώρας Μελέτη ζάλισαν το ΟΑΚΑ (Pics)

Όπως και να το κάνουμε, η (εντυπωσιακότατη) παρουσία της υπέροχης Ελεονώρας από το γήπεδο έχει λείψει…

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.