Όταν η Χριστίνα Ωνάση ήταν στα καλύτερα της – Είχε αδυνατίσει και παντρευόταν τον Ρουσέλ

Όταν η Χριστίνα Ωνάση ήταν στα καλύτερα της – Είχε αδυνατίσει και παντρευόταν τον Ρουσέλ

Ο γάμος του ζευγαριού δεν κράτησε πολύ.

Ένα σπάνιο φωτογραφικό στιγμιότυπο μοιράστηκε η Έλενα Μακρή Λυμπέρη με τους ακολούθους της στο instagram. Η γνωστή δημοσιογράφος μοιράζεται συχνά σπάνια ντοκουμέντα και ιστορίες πίσω από αυτά.

Αυτή τη φορά μοιράστηκε μία σπάνια φωτογραφία από τον πολιτικό γάμο της Χριστίνας Ωνάση με τον Τιερί Ρουσέλ. Η κόρη του Αριστοτέλη Ωνάση έδειχνε πολύ ευτυχισμένη. Η Χριστίνα Ωνάση φορούσε ένα λευκό ταγέρ ενώ είχε τα μαλλιά της πιασμένα μισά – μισά.

Ήταν καθισμένη δίπλα στον Τιερί Ρουσέλ ενώ ο ένας κρατούσε το χέρι του άλλου.

«Το Φεβρουάριο του 1983, η Χριστίνα Ωνάση έδωσε ένα πάρτι στο παρισινό κλαμπ The Palace για να ανακοινώσει τους αρραβώνες της με τον Τιερί Ρουσέλ. Μετακόμισε στο σπίτι του και ξεκίνησε αυστηρό πρόγραμμα δίαιτας, περνώντας δύο εβδομάδες σε spa, ενώ μείωσε κατά πολύ την κατανάλωση βαρβιτουρικών και αμφεταμινών. Μέσα σε ένα μήνα έδειχνε πιο αδύνατη και σίγουρα πιο ευτυχισμένη από ό,τι είχε υπάρξει εδώ και καιρό. Ο γάμος της με τον Ρουσέλ έγινε το Μάρτιο του 1984. Οι τελετές ήταν δύο: Μία θρησκευτική στον ορθόδοξο ναό της πόλης και μία στο κοινοτικό γραφείο κοντά στο σπίτι του Ρουσέλ. Ήταν πολύ ερωτευμένη και επιπλέον έγκυος και αποφασισμένη να πραγματοποιήσει το όνειρό της. Η κόρη της Χριστίνας, Αθηνά, θα ερχόταν στον κόσμο στις 29 Ιανουαρίου του 1985 και θα γινόταν αμέσως το επίκεντρο του κόσμου της. Παρά τη γέννησή της όμως ο γάμος με τον Ρουσέλ δεν αποδείχθηκε ευτυχής», αναφέρει χαρακτηριστικά στη λεζάντα η δημοσιογράφος.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.