Η Γουάντα Νάρα επέστρεψε... (Pics)

Η Γουάντα Νάρα επέστρεψε… (Pics)

Μετά την «περιπέτεια» με τον Ικάρντι, η κ. Νάρα είναι ξανά εδώ...

Υπάρχουν WAGS και WAGS- γυναίκες και φίλες των πασίγνωστων ποδοσφαιριστών που κλέβουν τα φώτα της δημοσιότητας ακόμα και από τους λαμπερούς τους συντρόφους. Και μετά, υπάρχει και η Γουάντα Νάρα, το απόλυτο νούμερο 1 που συζητείται εντόνως σε κάθε της κίνηση.

Η ιστορία της είναι άκρως ενδιαφέρουσα- ιδίως σε όσους αρέσκονται να κοιτάζουν από την ελαφρώς κίτρινη κλειδαρότρυπα- καθώς πριν από μερικά χρόνια άφησε τον σύζυγό της Μάξι Λόπεζ για χάρη του Μαουρίσιο Ικάρντι, οι οποίοι δεν ήταν απλά φίλοι, αλλά κολλητοί!

Ως γνωστόν, βέβαια, το τελευταίο διάστημα η κ. Νάρα βρέθηκε στα φώτα μαζί με τον Μάουρο Ικάρντι λόγω του… μελοδράματος του πιθανού χωρισμού τους ή όχι, με την ίδια να φεύγει από το Παρίσι για το Μιλάνο και μετά από περίπου μία εβδομάδα να γυρίζει μετά… τιμών στην αγκαλιά του άντρα της.

Ύστερα από αυτό το «επεισόδιο» η λατρεμένη των αντρών Γουάντα είχε αφήσει στην άκρη τις ελαφρώς προκλητικές φωτογραφίες, όμως πριν από λίγη ώρα έκανε εντυπωσιακό comeback, ποστάροντας άκρως «πικάντικη» λήψη.

Δείτε την παρακάτω, μαζί με μερικές ακόμα του… ίδιου σημείου, που σάρωσαν σε likes, καρδούλες και αποθεωτικά σχόλια.

Μεταξύ μας, δικαίως.

Διαφωνείτε;

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.