Μέσα στα κλάματα η Τούνη για το βίvτεο: «Προφανώς πρωταγωνιστώ, τον ξέρω απ' τα 18 μου, να πάτε να γ@μ...» (Vid)

Μέσα στα κλάματα η Τούνη για το βίvτεο: «Προφανώς πρωταγωνιστώ, τον ξέρω απ’ τα 18 μου, να πάτε να γ@μ…» (Vid)

Επιτέλους μίλησε...

Τα πάνω – κάτω έφερε στη ζωή της Ιωάννας Τούνη η κυκλοφορία τεσσάρων βίvτεο που παρουσίαζαν προσωπικές της στιγμές, με την ίδια να καταλήγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Το εν λόγω υλικό ήταν συνέχεια κάποιων φωτογραφιών που είχαν κυκλοφορήσει παλιότερα, με την ίδια να υποστηρίζει πως δεν απεικονιζόταν η ίδια μα κάποια που της έμοιαζε.

Τώρα, τα πράγματα άλλαξαν. Έτσι, η ίδια θέλησε να μιλήσει πρώτη -και τελευταία όπως είπε- φορά για το όλο θέμα, μέσω του καναλιού της στο YouTube.

Τι είπε; Ότι τον συγκεκριμένο άνθρωπο που ανέβασε το βίvτεο τον ξέρει από το 18 της και πως έκαναν παρέα.

«Να σας πάω τρία χρόνια πίσω. Καλοκαίρι, ήμουν σε beach party. Υπήρχε ποτό, καλή διάθεση. Είναι πολύ στενάχωρο που άνθρωποι που νομίζεις πως γνωρίζεις και εμπιστεύεσαι μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιο παρά τη θέλησή σου και να το χρησιμοποιήσουν ενώ βλέπουν σε πόσο κακή κατάσταση είσαι. Για να δειχτούν  για να επωφεληθούν, ακόμα και για να βγάλουν χρήματα.

Είναι άσχημο που το παιδί αυτό  με το οποίο συvευρίσκομαι στο βίvτεο είναι ένα παιδί που γνωρίζω απ’ τα 18 μου, που δουλεύαμε μαζί, έχουμε κοινούς φίλους, κοινές παρές και ήμασταν και μια παρέα κι εκείνη την ημέρα. Διέρρευσαν γυμvές φωτογραφίες μου από εκείνο το βράδυ στις οποίες εγώ κοιμάμαι μετά τη συvουσία στο αυτοκίνητο και προφανώς δεν έχω επίγνωση ότι με φωτογραφίζει κάποιος.

Πόσο ξεφτίλα μπορεί να νιώσει κάποιος να δημοσιεύονται τόσο ιδιωτικές του στιγμές με τέτοιον τρόπο και από έναν άνθρωπο από τον οποίο δεν το περίμενες; Όλοι με θυμούνται να πλαντάζω στο κλάμα στο My Style Rocks… Είχα τρέξει σε δικηγόρους τότε, χάλασα όλα μου τα χρήματα», είπε μεταξύ άλλων.

Κατέληξε ωστόσο με ένα μήνυμα στους haters στο οποίο τους προέτρεπε… να πάνε να @@@».

Δείτε όσα είπε:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.