Οι REC και η Garmin ενώνουν τις δυνάμεις τους!

Οι REC και η Garmin ενώνουν τις δυνάμεις τους!

O Άρης Λουμάκης δεν σταματά πουθενά.

Το νούμερο ένα urban pop συγκρότημα της χώρας, οι REC, και η Garmin Greece, ο παγκόσμιος ηγέτης στον χώρο της τεχνολογίας και των wearables, ενώνουν τις δυνάμεις τους και αποδεικνύουν πως κάθε μέρα για καινοτομία και μια ευκαιρία για να νικήσεις χθες!

Ο Άρης, η Ξένια και ο Mike περήφανοι ambassadors πλέον της Garmin, εκτός από τις κορυφαίες τους επιτυχίες, θα έχουν την δυνατότητα πλέον να μετρούν και τις καθημερινές τους αθλητικές και όχι μόνο επιδόσεις, αυξάνοντας με αυτό τον τρόπο και την αποδοτικότητα τους στον απαιτητικό «στίβο» της μουσικής.

Η Garmin και οι REC πρόκειται να συνυπάρξουν τόσο στα μουσικά videoclips, όσο και περιοδείες του συγκροτήματος, ως αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας τους.Ο ιδρυτής και front man του συγκροτήματος των REC Άρης Λουμάκης, δήλωσε για την νέα αυτή συνεργασία:

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν οι άνθρωποι της Garmin Greece. Η συγκεκριμένη εταιρεία αποτελούσε για αρκετό διάστημα στόχο μας, καθώς είναι ηγέτης και πρωτοπόρος στην τεχνολογία που εφαρμόζει τόσο στα wearable’s όσο και στα συστήματα navigation. Αυτή μας η συνεργασία θα μας δώσει έναν ακόμα λόγο να γινόμαστε καθημερινά καλύτεροι και στην ίδια μας την καθημερινότητα, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό ώστε να μπορούμε να δίνουμε το εκατό τοις εκατό του εαυτού μας σε αυτό που αγαπάμε να κάνουμε, την μουσική. Ανυπομονούμε να ξεκινήσει το ταξίδι μας με την Garmin, ένα ταξίδι που σίγουρα θα μας οδηγήσει εκεί που ονειρευόμαστε… Αν και ίσως αυτή την τοποθεσία να μπορούμε να την αναζητήσουμε στο GPS!»

Οι REC και η Garmin ενώνουν τις δυνάμεις τους!

Οι REC σήμερα βρίσκονται στο studio και ετοιμάζουν τη νέα καλοκαιρινή τους επιτυχία που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.