Ούτε ένα ούτε δύο | Aυτά είναι τα 5 νέα κανάλια στη Nova

Άλλη μια σύμπραξη Νova και ομίλου Βαρδινογιάννη

Ποιο είναι το αντικείμενο της νέας εταιρείας που δημιούργησαν οι δύο εταιρείες;

Σε μια εξέλιξη που «ενισχύει» ακόμη περισσότερο την πώληση του Alpha, ο όμιλος Βαρδινογιάννη και η Nova δημιούργησαν κοινή εταιρεία που θα κινηθεί στον χώρο της πληροφορικής και των τεχνολογιών της πληροφορίας (ΙCT).

Πρόκειται για την εταιρεία με την επωνυμία Nova Information & Communication Technologies ΑΕ που ιδρύθηκε με μετοχικό κεφάλαιο 1 εκατ. ευρώ και στην οποία συμμετέχουν από κοινού (50%-50%) οι Pinston Holdings Limited με έδρα τη Λευκωσία της Κύπρου και η Nova Telecommunications & Media Μονοπρόσωπη Α.Ε.

Το πρώτο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας απαρτίζουν ως μέλη ο Αλέξανδρος Mπρέγιαννης (που έχει και ρόλο διευθύνοντος συμβούλου), ο Παναγιώτης Κυριακόπουλος με μακρά διαδρομή στη Star Investments και γενικότερα στον όμιλο Βαρδινογιάννη, ο γενικός διευθυντής πληροφορικής του ομίλου Motor Oil Νικόλαος Γιαννακάκης, o διευθύνων σύμβουλος της Nova Παναγιώτης Γεωργιόπουλος και ο CEO της Nova Γεώργιος Λάμπρου.

Σκοπός της Nova Information & Communication Technologies ΑΕ είναι «η παραγωγή, εμπορία, εγκατάσταση, εκμετάλλευση και λειτουργία πάσης φύσεως προϊόντων και υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών και η εν γένει δραστηριότητα στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών, της ηλεκτρονικής και της τεχνολογίας πληροφοριών και επικοινωνιών (ΤΠΕ/ICT) και κάθε άλλη συναφής ή/και επικουρική δραστηριότητα». Και άλλα, σχετικά, πολλά.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.