Φυσική ομορφιά, χωρίς ίχνος μακιγιάζ: Η Ευγενία Σαμαρά με μια φώτο απέδειξε πως είναι η πιο όμορφη Ελληνίδα (Pic)

Κάθε κλικ και απογείωση: Η Ευγενία Σαμαρά «απέδειξε» πως είναι η πιο όμορφη γυναίκα της Ελλάδας (Pics)

Τα λόγια είναι περιττά…

Όταν οι εικόνες μιλούν από μόνες τους, δεν είναι ανάγκη να γράψεις πολλά. Μια τέτοια περίπτωση είναι και η Ευγενία Σαμαρά η οποία πήγε ήδη στην παραλία και πόζαρε με μαγιό, αφήνοντας τον κόσμο με το στόμα ανοιχτό με το αψεγάδιαστο σώμα της.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η 35χρονη ηθοποιός είναι  μία από τις πιο όμορφες παρουσίες στη showbiz και αναμένεται να «μαγνητίσει» τα βλέμματα για ακόμη ένα καλοκαίρι.

Η Ευγενία Σαμαρά όμως, εκτός του ανδρικού πληθυσμού,  συχνά απασχολεί και τις fashionistas με τις εμφανίσεις, καθώς πάντα κάνει έξυπνους συνδυασμούς και επιλέγει κομμάτια που μπορούν να φορεθούν με πολλούς τρόπους και ανήκουν στη λεγόμενη «έξυπνη» ντουλάπα. Σίγουρα, πάντως, την ενδιαφέρει κάθε της look να αποπνέει αισθητική και ανεπιτήδευτο στιλ.

«Μ΄αρέσει η μόδα, όχι για να την ακολουθώ, αλλά γιατί μ΄αρέσει η αισθητική. Εχω μια δική μου αισθητική, τη στηρίζω. Δεν ξέρω αν είναι νακρκισσισμός. Εχουμε τα πράγματα μέσα μας και, αναλόγως τη διάθεση, βγαίνουν στην επιφάνεια αυτά που χρειάζεται η στιγμή» έχει πει  σε συνέντευξή της.

Δείτε φωτογραφίες της:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.