Μέσα στα κλάματα η Τούνη για το βίvτεο: «Προφανώς πρωταγωνιστώ, τον ξέρω απ' τα 18 μου, να πάτε να γ@μ...» (Vid)

«Γι’ αυτό το ανέβασα»: Το πολύ προσωπικό βίντεο της Τούνη που προκάλεσε χαμό (Vid)

Η Ιωάννα Τούνη πιο αποκαλυπτική από ποτέ.

Καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν το βράδυ της Τετάρτης η Ιωάννα Τούνη. Η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» μίλησε και για την περιπέτειά της με βίντεο που κυκλοφόρησε από προσωπικές της στιγμές.

Όπως είπε βγήκε να μιλήσει γι’ αυτό γιατί ήταν μια υπόθεση που αφορούσε την ίδια και δεν ήθελε να μιλάνε τρίτοι. Σημείωσε μάλιστα ότι δέχτηκε πάρα πολλά μηνύματα στήριξης από γυναίκες.

«Η ιστορία αυτή συνέβη πριν τρία χρόνια, ενώ ήμουν στο My Style Rocks. Κατέβασα με άπειρες αναφορές το βίντεο από το διαδίκτυο, αλλά πλέον δεν ασχολούμαι. Ήμουν υποχρεωμένη να βγω και να μιλήσω γιατί όλοι μιλούσαν για κάτι που αφορούσε εμένα κι εγώ το αποσιωπούσα με κάθε τρόπο τρία χρόνια τώρα. Το βίντεο εμφανίστηκε πρώτη φορά τώρα, δεν ήξερα τώρα για την ύπαρξή του.

Πήρα πάρα πολλά υποστηρικτικά μηνύματα από γυναίκες, μου έδωσαν πάρα πολλή δύναμη. Το κακό είναι ότι στιγματίζεται πάντα η γυναίκα σε μια τέτοια περίπτωση, ενώ ο άντρας βγαίνει πιο μάγκας.

Ότι και να πω θα ακουστεί πολύ άσχημο για τον πρώην σύντροφό μου, οπότε καλύτερα να μην πω τίποτα. Ότι αντέχει ο καθένας… Δεν θέλω να μιλάνε όλοι για μένα εκτός από μένα. Γι’ αυτό το λόγο ανέβασα το βίντεο στο Youtube» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.