Κατερίνα Στικούδη, δεν μπορεί... (Pics)

«Κατερίνα τα… φούσκωσες;»: Η νέα εικόνα της Στικούδη είναι απλά απόλαυση (Pics)

Εύλογο το ερώτημα...

Δεν τίθεται καμία αμφιβολία- και όποιος λέει το αντίθετο, τότε προφανώς και δεν ξέρει τι του γίνεται: στην Ελλάδα έχουμε πάρα μα πάρα μα πάρα πολύ όμορφες γυναίκες, με πληθώρα εξ αυτών (διασήμων ή μη) να έχουν αναλογίες που μπορούν να κάνουν τους πάντες να… παραμιλάνε.

Ωστόσο, αν ψάχναμε το απόλυτο κορμί, αυτό που στέκεται έστω και μια απειροελάχιστη ιδέα πάνω από τα υπόλοιπα και αναδεικνύεται νικητής στον άτυπο «διαγωνισμό», μάλλον η απάντηση είναι εύκολη: Κατερίνα Στικούδη.

Η γνωστή τραγουδίστρια και παρουσιάστρια διαθέτει ένα κ0ρμί που είναι, πραγματικά, αψεγάδιαστο, και δικαίως προκαλεί θαυμασμό σε όποιον βρεθεί στο.. διάβα του.

Τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο, η παρουσιάστρια του My Style Rocks ανέβασε ορισμένες φωτογραφίες και βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, με τα ποσταρίσματά της να προκαλούν ερωτηματικά, μιας και ένα συγκεκριμένο μέρος του εκπληκτικού της σώματος παρουσιαζόταν ελαφρώς «φουσκωμένο».

Η ίδια φρόντισε να απαντήσει στους followers της που την ρώτησαν αν προχώρησε σε κάποια αισθητική επέμβαση, ξεκαθαρίζοντας πως «Απλώς έφαγα πολύ στις γιορτές».

Όπως και να ‘χει, η νέα εικόνα της εκθαμβωτικής Κατερίνας πολύ μας αρέσει.

Δείτε την και θα καταλάβετε τι εννοούμε:

«Κατερίνα τα... φούσκωσες;»: Η νέα εικόνα της Στικούδη είναι απλά απόλαυση (Pics)

«Κατερίνα τα... φούσκωσες;»: Η νέα εικόνα της Στικούδη είναι απλά απόλαυση (Pics)

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.