Επιστρέφει στον ΑΝΤ1 το πιο επιτυχημένο ριάλιτι του Mega

Επιστρέφει στον ΑΝΤ1 το πιο επιτυχημένο ριάλιτι του Mega

Πότε θα προβληθεί η νέα έκδοση του ριάλιτι.

Η νέα σεζόν του ΑΝΤ1 θα είναι γεμάτη ριάλιτι καθώς το κανάλι κάνει στροφή σε αυτό το είδος της ψυχαγωγίας μετά τον εορτασμό των 30 χρόνων του στη μικρή οθόνη.

Μετά τον Μάρκο Σεφερλή που θα επιστρέψει με ένα διαφορετικού τύπου ριάλιτι στο κανάλι του Αμαρουσίου, ακυρώνοντας τα σχέδιά του για εκπομπή με σκετσάκια στον ΣΚΑΪ, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο σταθμός σκέφτεται σοβαρά να επενδύσει σε ένα από το πιο επιτυχημένα ριάλιτι του παλιού Mega.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Ελένης Πολυκάρπου για την εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open, ο ΑΝΤ1 σκέφτεται σοβαρά να επαναφέρει το ριάλιτι «Φάρμα» στις μικρές μας οθόνες.

Το ριάλιτι προβλήθηκε για πρώτη φορά από το Mega το 2002 με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και έκανε πολύ μεγάλη επιτυχία. Ακολούθησε μία σεζόν με σελέμπριτις παίκτες και τίτλο «Η Φάρμα των Επωνύμων».

Οι πληροφορίες της δημοσιογράφου αναφέρουν ότι ο ΑΝΤ1 σκέφτεται να προσθέσει την «Φάρμα» στο πρώτο μέρος του προγράμματος της νέας σεζόν, μία σκέψη που είχε κάνει και το 2017 αλλά προτιμήθηκε ένα νέο τότε ριάλιτι, το «Nomads.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.