«60′ Ελλάδα»: Νίκος Μάνεσης τέλος

«Να πάτε στην Ικαρία»: Πώς μια πολίτης εξέθεσε τον Νίκο Μάνεση (Vid)

Viral το βίντεο.

Top trend έγινε στο Twitter (και όχι μόνο) ο Νίκος Μάνεσης – για μία ακόμη φορά. Τούτη όμως συνδυάστηκε με πλήθος αρνητικών σχολίων για την αντίδρασή του σε μια γυναίκα που μίλησε live στην κάμερα της εκπομπής «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» του ALPHA.

Κατά τη διάρκεια ρεπορτάζ της εκπομπής του, για τον κόσμο που έκανε βόλτα στον Φλοίσβο, ακούστηκε μια γυναίκα ναι λέει:«να πάτε στην Ικαρία».

Η αναφορά της ήταν, βεβαίως, όχι στο ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε ακριτικά νησιά, όσο το… φαγοπότι στην ταράτσα σπιτιού βουλευτή της ΝΔ, με τη φωτό να γίνεται επίσης viral.

Δείτε ακόμα: Το επίμαχο πλάνο απ’ την παράσταση: Αυτά είναι τα ανάρμοστα φιλιά Φιλιππίδη που κατήγγειλε η Παπαχαραλάμπους (Vid)

Και να προκαλεί, κακά τα ψέματα, το κοινό αίσθημα παρουσία δεκάδων συνδαιτημόνων ενώ ο κόσμος, σε συμφωνία των περιοριστικών μέτρων, δεν μπορεί να πράξει ακριβώς το ίδιο.

Εκεί στάθηκε λοιπόν η εν λόγω κυρία. Δικαίωμα της, δημοκρατία έχουμε. Όχι όμως για τον Μάνεση που, σε κάτι το οποίο δεν τον τιμά, και εκνευρίστηκε μα και την ειρωνεύτηκε.

Απευθυνόμενος στον ρεπόρτερ είπε: «Ευχαριστούμε για την πολιτική παρέμβαση την κυρία. Κράτησε το τηλέφωνό της να την πάρουμε παραμονές των εκλογών να μας πει τι να ψηφίσουμε».

Σε τι αναφέρθηκε η εν λόγω κυρία; Μα σε κάτι που ως και στον «Guardian» αναφέρθηκε, για το… κορονωγεύμα Μητσοτάκη στην Ικαρία. Ωστόσο, σύμφωνα με τον παρουσιαστή, ο Ελληνας πολίτης απαγορεύεται να κάνει κριτική.

Μόνο η ελληνική τηλεόραση μπορεί να ασκήσει κριτική – αν και σπάνια πλέον. Και μόνο η ελληνική τηλεόραση μπορεί να σου πει τι θα ψηφίσεις. Ε, Νίκο;

«Να πάτε στην Ικαρία»: Πώς μια πολίτης εξέθεσε τον Νίκο Μάνεση (Vid)

Δείτε κι αυτό:

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.