Ελεύθερος μέσω Youtube αγώνας του Copa del Rey

Ελεύθερος μέσω Youtube αγώνας του Copa del Rey

Η καινοτομία της Cosmote TV.

Η διεκδίκηση του Copa del Rey σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ συνεχίζεται, αμφότερα με μετάδοση από τα κανάλια Cosmote Sport, τα οποία θα μεταδώσουν όλη τη δράση λίγο πριν τους μεγάλους τελικούς.

Για το Copa del Rey ποδοσφαίρου και τα ημιτελικά, απόψε στις 22:00  Μπαρτσελόνα, αφού επικράτησε της Ράγιο Βαγιεκάνο, παίζει στη Σεβίλλη (έχει και ρεβάνς).

Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το Cosmote Sport 8HD. Το δεύτερο ζευγάρι των ημιτελικών, Μπιλμπάο-Λεβάντε, παίρνει σειρά την Πέμπτη 11/2. Οι φιλοξενούμενοι συμμετέχουν στα ημιτελικά του Κυπέλλου μετά από πολλά χρόνια, με την τελευταία τους εμφάνιση να σημειώνεται το 1936 (22:00, Cosmote Sport 2). Επόμενο ραντεβού των φίλων του ποδοσφαίρου δίνεται στις 3 και 4 Μαρτίου μία ανάσα πριν τον τελικό, με τους επαναληπτικούς αγώνες της ημιτελικής φάσης.

Για Copa del Rey μπάσκετ την Πέμπτη 11/2 τα βλέμματα στρέφονται στην ισπανική πρωτεύουσα, όπου ξεκινά η φάση των προημιτελικών Rey.

Τα πρώτα τζάμπολ δίνονται ανάμεσα στα ζευγάρια: Τενερίφη-Μπουργκός (19.30) και Ρεάλ Μαδρίτης-Βαλένθια (22.30). Την επόμενη ημέρα (Παρασκευή 12/2), η δράση των προημιτελικών ολοκληρώνεται με τα παιχνίδια Μπασκόνια-Μπανταλόνα (19.30) και Μπαρτσελόνα-Μάλαγα (22.30).

Ο αγώνας διεκδίκησης του Κυπέλλου συνεχίζεται στην Cosmote TV το Σάββατο 13/2 με τα ημιτελικά (17.00 & 20.00) και κορυφώνεται την Κυριακή 14/2 με τον μεγάλο τελικό (19.30).

Όλα τα παιχνίδια θα μεταδοθούν στο Cosmote Sport 8, ενώ το Ρεάλ Μαδρίτης – Βαλένθια θα μεταδοθεί ταυτόχρονα και από το επίσημο κανάλι της COSMOTE TV στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.