Επιστρέφει το Champions League! Οι μεταδόσεις ανά ημέρα και κανάλι

Επιστρέφει το Champions League! Οι μεταδόσεις ανά ημέρα και κανάλι

Τι θα δούμε;

Οι βραδιές του Champions League επιστρέφουν στις οθόνες μας έπειτα από σχεδόν δυόμιση μήνες απουσίας από το πρόγραμμα, μετά των ζευγάρια της φάσης των «16» να υπόσχονται σκληρές μάχες και θέαμα στο τηλεοπτικό κοινό, όλα με μετάδοση από την Cosmote TV.

Το οκτώ αυτά ζευγάρια δε θα κοντραριστούν όλα από την πρώτη εβδομάδα, καθώς τα πρώτα 4 παιχνίδια θα διεξαχθούν το διήμερο 16-17 Φεβρουαρίου  και τα εναπομείναντα 4 ζευγάρια το διήμερο 23-24 του ίδιου μήνα.

Οι ρεβάνς των αγώνων είναι προγραμματισμένες για το διήμερο 9-10 Μαρτίου για τα πρώτα 4 «ματσαρίσματα», ενώ τα άλλα τέσσερα ζευγάρια θα τεθούν αντιμέτωπα εκ νέου στις 16 και 17 Μαρτίου.

Η αρχή γίνεται την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου, όταν η Μπαρτσελόνα θα υποδεχθεί την Παρί Σεν Ζερμέ στο «Καμπ Νου» και η Λειψία τη Λίβερπουλ στη Βουδαπέστη, καθώς λόγω κορωνοϊού, μερικά παιχνίδια θα διεξαχθούν σε ουδέτερο γήπεδο. Την αγγλογερμανική μονομαχία περιγράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος και το ματς της Βαρκελώνης ο Πέτρος Δριτσάκος.

Συνέχεια την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου, όπου Σεβίλλη και Πόρτο θα υποδεχθούν στις φυσικές τους έδρες τις Ντόρτμουντ και Γιουβέντους. Το ματς της Ανδαλουσίας σπικάρει ο Αλκης Τσαβδαράς και αυτό του Πόρτο ο Αντρέα Παλομπαρίνι.

Την επόμενη εβδομάδα και στις 23 Φεβρουαρίου και ημέρα Τρίτη, η Ατλέτικο Μαδρίτης θα υποδεχθεί την Τσέλσι στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας, ενώ την ίδια ημέρα και ώρα, η Λάτσιο θα υποδέχεται… κανονικά στη Ρώμη την περσινή νικήτρια της διοργάνωσης, Μπάγερν Μονάχου.

Η πρώτη φάση των αγώνων κλείνει στις 24 του Φλεβάρη. Η Γκλάντμπαχ θα υποδεχθεί την Μάντσεστερ Σίτι στην Ουγγαρία, ενώ η Αταλάντα θα φιλοξενήσει στο Μπέργκαμο την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.