Γιάννης Πρετεντέρης: Θετικός στον κορωνοϊό

Έξαλλη η Φώφη με τον Πρετεντέρη, τον αποκάλεσε «παπαγάλο»

Το σχόλιο του Γιάννη Πρετεντέρη που προκάλεσε την οργή της Φώφης Γεννηματά.

Εξουσία και δημοσιογραφία στα… κάγκελα. Και ξέσπασε μεγάλη κόντρα ανάμεσα στον δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη και την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, με αφορμή την ψηφοφορία, χθες, στη Βουλή για τη διεύρυνση (ή όχι) του κατηγορητηρίου κατά του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Ο Πρετεντέρης κάνει εκπομπή στο Θέμα 104,6 και μέσω αυτής στάθηκε στην απουσία της κ. Γεννηματά αλλά και τον Γιώργου Παπανδρέου και Χάρη Καστανίδη, οι οποίοι έστειλαν επιστολή που δηλώνουν ότι ψηφίζουν υπέρ της διεύρυνσης.

Ο δημοσιογράφος υποστήριξε ότι υπάρχουν δύο εξηγήσεις: είτε πως επρόκειτο για κουτοπονηριά, είτε πως «είχαν δίκιο οι άνθρωποι και δεν μπορούσαν να πάνε. Δεν ξέρω, για κάποιο λόγο που δεν ξέρω εγώ. Μπορεί να είχαν ταξίδια, τι να πω. Η Φώφη να είχε και κομμωτήριο».

Ευλόγως η κ. Γεννηματά αντέδρασε – και σε έντονο ύφος. «Τα σχόλια του κ. Πρετεντέρη εναντίον μου ήταν σεξιστικά. Δεν θα κουραστώ να αγωνίζομαι για τα δικαιώματα των γυναικών. Στην πολιτική ζωή μπορεί να υπάρχει γυναίκα πρόεδρος κόμματος, όταν, μάλιστα έχει εκλεγεί από τη βάση» σχολίασε και αποκάλυψε ότι «δεν πήγα στη Βουλή γιατί ήμουν σε καραντίνα μετά από ταξίδι μου στο εξωτερικό, η Πολιτική Προστασία το γνωρίζει».

Και επιτέθηκε, απαντώντας, και επί προσωπικού στον Πρετεντέρη (αν και παλιότερα, όσο το Κίνημα Αλλαγής… σύμπλεε με τη Νέα Δημοκρατία, την είχε στηρίξει δημόσια). Η αρχηγός του ΚΙΝΑΛ υποστήριξε ότι «είναι φανερό πριν ακόμα από τις τελευταίες εκλογές ότι το Κίνημα Αλλαγής έχει στοχοποιηθεί» και έκανε λόγο για… παπαγάλους: «Έχω μιλήσει στο προηγούμενο διάστημα για παπαγάλους. Φαίνεται ότι αυτοί οι παπαγάλοι αποκτούν από σήμερα ονοματεπώνυμο.

Φαίνεται ότι υπάρχουν δημοσιογράφοι που δίνουν την εντύπωση ότι εκτελούν κάποιο συμβόλαιο εις βάρος του Κινήματος Αλλαγής και σε μένα. Τα σχόλια του κ. Πρετεντέρη ήταν απολύτως αντιδεοντολογικά και ξεπέρασαν κάθε όριο ευπρέπειας και δεοντολογίας, ήταν σχόλια απολύτως φτηνά και σεξιστικά».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.