Διήμερο Champions League με κορυφαία ματς

Διήμερο Champions League με κορυφαία ματς

Οι μεταδόσεις.

Οι αγώνες των «16» του UEFA Champions League συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα και θα μεταδοθούν το διήμερο 23-24 Φεβρουαρίου ζωντανά και αποκλειστικά στην Cosmote TV.

Την Τρίτη 23/2, το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στο ματς Ατλέτικο Μαδρίτης – Τσέλσι, με τους φιλοξενούμενους να δίνουν το πρώτο ευρωπαϊκό ματς, έχοντας τον Τόμας Τούχελ στον πάγκο τους.

Πριν από τη σέντρα, οι Αριάνα Παπαγιάννη, Βασίλης Σαμπράκος και Μιχάλης Τσόχος μέσα από την εκπομπή UEFA Champions League Show (20.30, COSMOTE SPORT 1HD) θα παρουσιάσουν το ρεπορτάζ και τις τελευταίες εξελίξεις.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα προβληθεί, επίσης, συνέντευξη του Βραζιλιάνου αμυντικού της Τσέλσι, Τιάγκο Σίλβα, καθώς και βίντεο με τα παιχνίδια των δύο ομάδων στο παρελθόν.

Η δράση της Τρίτης συμπληρώνεται από το ματς Λάτσιο-Μπάγερν Μονάχου. Και οι δύο αντίπαλοι είναι μέχρι στιγμής αήττητοι στη φετινή διοργάνωση.

Την Τετάρτη 24/2 η 1η αγωνιστική της φάσης των «16» συνεχίζεται με την αναμέτρηση της Αταλάντα απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Ιταλοί που πέρυσι ήταν η «έκπληξη» της διοργάνωσης, φτάνοντας μέχρι τα προημιτελικά, θα προσπαθήσουν να κάνουν ακόμα μία ανατροπή, αποκλείοντας τη Ρεάλ του Ζιντάν. O αγώνας θα μεταδοθεί στις 22.00, ταυτόχρονα από το COSMOTE SPORT 2HD και το COSMOTE SPORT 4K της νέας COSMOTE TV. Την ίδια ώρα, η Μάντσεστερ Σίτι ταξιδεύει στην Ουγγαρία, για να αντιμετωπίσει την Γκλάντμπαχ (COSMOTE SPORT 1HD).

Το UEFA Champions League Show θα δώσει και πάλι το παρών πριν από την έναρξη των αγώνων (20.30, COSMOTE SPORT 1HD) με βίντεο, αφιερωμένα στα ματς της Τρίτης και συνέντευξη του ποδοσφαιριστή της «βασίλισσας» Φερλάντ Μεντί, που λόγω τραυματισμού σε ηλικία 15 ετών, κινδύνεψε να μην ξαναπαίξει ποδόσφαιρο.

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου

  • 22:00 Ατλέτικο Μαδρίτης – Τσέλσι, Cosmote Sport 1 σε περιγραφή Στέφανου Αβραμίδη
  • 22:00 Λάτσιο – Μπάγερν Μονάχου, Cosmote Sport 2 σε περιγραφή Τόλη Χριστοφοράκη

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου

  • 22:00 Γκλάντμπαχ – Μάντσεστερ Σίτι, Cosmote Sport 1 σε περιγραφή Πάνου Μάλαμα
  • 22:00 Αταλάντα – Ρεάλ Μαδρίτης, Cosmote Sport 2σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα
Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.