Η Πέμπτη του Ολυμπιακού: Μπάσκετ στις 21:00, ποδόσφαιρο στις 22:00

Η Πέμπτη του Ολυμπιακού: Μπάσκετ στις 21:00, ποδόσφαιρο στις 22:00

Απορρίφθηκε το αίτημα για αλλαγή ώρας του Ολυμπιακός - ΤΣΣΚΑ.

Αν και τόσο η Nova, όσο και η ΚΑΕ Ολυμπιακός, ζήτησαν την αλλαγή ώρας της αναμέτρησης των Πειραιωτών με την ΤΣΣΚΑ για την Πέμπτη, έχοντας σωστό επιχείρημα, το αίτημα απορρίφθηκε και το τζάμπολ θα δοθεί κανονικά στις 21:00.

Το αίτημα για την αλλαγή ώρας ήταν λόγω του αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού με την PSV στο Αϊντχόφεν για το Europa League, ο οποίος θα ξεκινήσει στις 22:00.

PSV Αϊντχόφεν – Ολυμπιακός, live

Με το ενδιαφέρον, λοιπόν, να είναι στραμμένο στον αγώνα ρεβάνς του Ολυμπιακού με την PSV Αϊντχόφεν  ολοκληρώνεται το διήμερο 24-25/2, η φάση των «32» του UEFA Europa League, ζωντανά και αποκλειστικά στην Cosmote TV. Μαζί με τις συνολικά 16 αναμετρήσεις του διημέρου, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν την πλούσια δημοσιογραφική κάλυψη των COSMOTE SPORT καναλιών, που περιλαμβάνει τριπλή δημοσιογραφική αποστολή στην Ολλανδία, εκπομπές, ζωντανές συνδέσεις και ρεπορτάζ.

Η αγωνιστική δράση της Πέμπτης 25/2, πριν από τη σέντρα των παιχνιδιών, μέσα από την εκπομπή «UEFA Europa League Show» (18.00, Cosmote Sport 1HD) με τους Στέφανο Αβραμίδη και Σωτήρη Κωσταβάρα. Μέσα από ζωντανές συνδέσεις με το Αϊντχόφεν και τους απεσταλμένους της COSMOTE TV, Γιώργο Θαναηλάκη, Δημήτρη Σπηλιόπουλο και Έλενα Παπαδοπούλου, οι τηλεθεατές θα ενημερωθούν για όλα τα δεδομένα του κρίσιμου ματς των «ερυθρόλευκων», που ταξιδεύουν με το 4-2 του πρώτου αγώνα.

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού του Ολυμπιακού (22.00, Cosmote Sport 2HD), οι συνδρομητές θα συντονιστούν με το pregame show (21.00, Cosmote Sport 2HD & YouTube), όπου θα παρακολουθήσουν τις τελικές επιλογές των προπονητών Πέδρο Μαρτίνς και Ρόγκερ Σμιντ, καθώς και αποκλειστικές δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Ολυμπιακός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας, live

Και αυτή την εβδομάδα οι συναρπαστικές αναμετρήσεις της EuroLeague θα κριθούν στο… παρκέ των καναλιών Novasports! Οι φίλοι του μπάσκετ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια της 26η αγωνιστικής της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης στο χώρο του μπάσκετ, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στους αγώνες Ολυμπιακός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας (25/2, 21:00) και Άλμπα Βερολίνου – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ (26/2, 21:00).

Ο αγώνα του ΣΕΦ ξεκινά την Πέμπτη στις 21:00 και μεταδίδεται από το Novasports 2 σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη, σχόλιο του Δημήτρη Καρύδα και ρεπορτάζ Δώρας Παντέλη.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.