Νίκος Χατζηνικολάου: Στήριξε Κούγια και «άδειασε» τον ΑΝΤ1 (Vid)

Νίκος Χατζηνικολάου: Στήριξε Κούγια και «άδειασε» τον ΑΝΤ1 (Vid)

«Δεν περίμενα ποτέ ότι θα με υποδεχόσασταν εδώ με δύο ανώνυμες αναρτήσεις».

Ο Αλέξης Κούγιας βρέθηκε καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, με σκοπό να μιλήσει για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη. Ωστόσο ο γνωστός ποινικολόγος εμφανίστηκε ενοχλημένος για το ρεπορτάζ που προηγήθηκε τις εμφάνισής του.

«Δεν περίμενα ποτέ ότι θα με υποδεχόσασταν εδώ με δύο ανώνυμες αναρτήσεις που υποστηρίζουν ότι είμαι η ντροπή της νομικής επιστήμης και θα ήθελα να γνωρίζω ποιοι είναι αυτοί οι τόσο αξιόπιστοι που αναδεικνύετε ως κριτές της δικής μου διαδρομής και της απόφασής μου να υπερασπιστώ τον κ. Λιγνάδη» είπε.

«Αν εγώ είμαι η ντροπή της νομικής επιστήμης, ποιος είναι αυτός που με κρίνει;» αναρωτήθηκε.

Aπαντώντας ο Nίκος Χατζηνικολάου διαχώρισε τη θέση του από τους ρεπόρτερ και τη διεύθυνση του ΑΝΤ1 λέγοντας: «Εγώ παρουσιάζω το δελτίο, δεν είμαι ούτε ρεπόρτερ, ούτε το διευθύνω». Και συνέχισε, αδειάζοντας την ομάδα του ΑΝΤ1: «Δεν είναι επιλογή μου το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, είναι επιλογή του ρεπόρτερ που το έκανε. Και εμένα θα με ενοχλούσε».

Επίσης ο Χατζηνικολάου έδειξε και την έντονη ενόχλησή του λέγοντας κάποια στιγμή, πολύ εκνευρισμένος, στο κοντρόλ: «Παρακαλώ να μη μου μιλάτε στο ακουστικό για να μπορώ να ακούω τον κύριο Κούγια» ενώ ξέσπασε απευθυνόμενος στον Αλέξη που τον διέκοπτε συνεχώς: «Αφήστε με όμως να πω μία φράση! Εγώ σας άκουσα!».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.