Τέλος από το onsports.gr ο Τάσος Νικολογιάννης (Pic)

Τέλος από το onsports.gr ο Τάσος Νικολογιάννης (Pic)

Το ανακοίνωσε ο ίδιος...

Είναι, εδώ και πάρα πολλά χρόνια, ένας από τους πιο γνωστούς ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, με έγκυρο ρεπορτάζ, πληθώρα αποκαλύψεων και αιχμηρή πένα που δε φοβάται. Το βιογραφικό του (Sportday, sport-fm, Sport24 radio, Πράσινη, Onsports κ.α.) μιλάει από μόνο του, καθώς τη δική του «πράσινη» εμπειρία την έχουν ελάχιστοι.

Ο λόγος για τον Τάσο Νικολογιάννη. Ο πασίγνωστος στους φίλους του Τριφυλλιού- και όχι μόνο- δημοσιογράφος εργαζόταν τα τελευταία 6 χρόνια στην εφημερίδα «Η πράσινη» και στο site onsports.gr, και τα δύο Μέσα της DPG Media.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα social media, ωστόσο, αποχωρεί από τον όμιλο, καθώς μετά την «Πράσινη» (που, θυμίζουμε, ανέστειλε τη λειτουργία της πριν από μερικούς μήνες) δε θα τον διαβάζουμε ούτε στο onsports.gr.

«Μετά από 6 υπέροχα χρόνια πρώτα στην ΠΡΑΣΙΝΗ και μετά στο onsports.gr αποχωρώ γεμάτος ευχάριστα συναισθήματα για όλα όσα έζησα όλα αυτά τα χρόνια και για όλους με όσους συνεργάστηκα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς που με εμπιστεύτηκαν. Από πού θα τα λέμε από δω και πέρα δεν ξέρω ακόμα, όταν θα έχω κάτι θα σας ενημερώσω», έγραψε σχετικά.

Όσο για το πού θα συνεχίσει τη δημοσιογραφική του καριέρα; Όταν υπάρχουν νέα θα μάθουμε όλοι μας, όπως μας ενημέρωσε και ο ίδιος ο Τάσος από το instagram του…

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή του:

Τέλος από το onsports.gr ο Τάσος Νικολογιάννης (Pic)

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.