Πώληση Forthnet: To deal των 100 εκατ. ευρώ θα αργήσει να ολοκληρωθεί

Νέος CEO στη Forthnet

Ποιος είναι ο Παναγιώτης Γεωργιόπουλος.

O Παναγιώτης Γεωργιόπουλος είναι ο νέος CEO της Forthnet. Έχει βαθιά γνώση των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας και προέρχεται από την Wind, όπου κατείχε τη θέση του Διευθυντή Εταιρικών Πελατών.

Αν και μετακινήθηκε εκεί μόλις το καλοκαίρι του 2020, θεωρείται ότι ήταν πίσω από όλες τις σημαντικές αλλαγές του τμήματος, υιοθέτησε πολλές νέες τεχνολογίες αναφορικά με τον ψηφιακό μετασχηματισμό και παρήγαγε σημαντικό έργο.

Ο Γεωργιόπουλος προέρχεται από τη WIND Ελλάς, όπου κατείχε ως τώρα τη θέση του Business Segment Executive Director. Πριν από τη WIND, είχε εργαστει οκτώ χρόνια στη Vodafone Ελλάδας, αρχικά ως Head of Strategy και στη συνέχεια ως Commercial Operations Director.

Έχει επίσης εργαστεί στην McKinsey, στην Teleperformance και στην Dell και διαθέτει διδακτορικό στη Μηχανική από το Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν.

Νέος CEO στη Forthnet

Ο Γεωργιόπουλος θα αναλάβει από την 1η Απριλίου τη θέση του νέου Διευθύνοντα Συμβούλου της ελληνικής θυγατρικής, του παρόχου τηλεπικοινωνιών και συνδρομητικής τηλεόρασης Forthnet AE. Αναλαμβάνει τον ρόλο από τον Δημήτρη Τζελέπη, ο οποίος με επιτυχία ηγήθηκε της διαδικασίας ενσωμάτωσης της Forthnet στον Όμιλο United τους τελευταίους μήνες ως interim CEO.

Η United Group εισήλθε στην ελληνική αγορά το 2020 με την εξαγορά της Forthnet, παρόχου υπηρεσιών οικιακής ψυχαγωγίας και επικοινωνιών.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.