Τέλος οι Αριστεροί από τον ΣΚΑΪ μετά τον καυγά Κανέλλη – Οικονόμου (Vid)

Τέλος οι Αριστεροί από τον ΣΚΑΪ μετά τον καυγά Κανέλλη – Οικονόμου (Vid)

Η απόφαση του ΚΚΕ για εμπάργκο στο κανάλι του Φαλήρου.

Η πόλωση μεταξύ αστυνομίας, πολιτικής και κοινωνίας μεταφέρθηκε και στο μιντιακό γίγνεσθαι, με αποκορύφωμα το σημερινό «επεισόδιο» ανάμεσα σε Δημήτρη Οικονόμου και Λιάνα Κανέλλη. Που, όποιος είδε ΣΚΑΪ το πρωί, η βουλευτής του ΚΚΕ είχε 100-0 δίκιο, αλλά ας είναι.

Εξαιτίας του εν λόγω επεισοδίου λοιπόν, το ΚΚΕ ανακοίνωσε ότι δεν θα δεχθεί εκπροσώπους του στην εν λόγω εκπομπή, χαρακτηρίζοντας τον Οικονόμου ως «κυβερνητικό εκπρόσωπο»!

«Μετά τα επαναλαμβανόμενα κρούσματα λογοκρισίας σε καλεσμένους του ΚΚΕ στις εκπομπές του πρωινού άτυπου κυβερνητικού εκπροσώπου Δ. Οικονόμου του ΣΚΑΪ, είναι προφανές ότι το ΚΚΕ δεν πρόκειται στο εξής να νομιμοποιήσει με την -ούτως ή άλλως σπάνια- παρουσία του αυτές τις πρακτικές» αναφέρει το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ σε ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Twitter.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στη σημερινή εκπομπή του Οικονόμου στον ΣΚΑΪ η βουλευτής του ΚΚΕ, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε βίντεο που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου κατά τη διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων στη Νέα Σμύρνη και σύμφωνα με την ίδια, δείχνουν αυθαίρετες συμπεριφορές εκ μέρους των αστυνομικών και εικόνες οι οποίες δεν έπαιξαν ποτέ στον αέρα τον καναλιών. Κάτι που, εν γένει, ισχύει.

Ο κ. Κανέλλη μετέφερε τη φράση «πάμε να τους γα…..με» στον… αέρα του καναλιού, με τον δημοσιογράφο να απαιτεί να πάρει η βουλευτής πίσω αυτό που είπε – αν και δεν ήταν δική της φράση, ενώ ζητούσε να παιχτεί το βίντεο. Κάτι που προκάλεσε την «έκρηξη» του Δημήτρη Οικονόμου, ο οποίος την «έκοψε».

Βεβαίως, μετά τα επεισόδια της Νέας Σμύρνης και την αστυνομική βία κατά πολίτη, από τη Δευτέρα… εξαφανίστηκαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ από τις πρωινές ενημερωτικές, εκπομπές του.

Στο «Σήμερα» και στους «Αταίριαστους» κλήθηκαν χθες και σήμερα έξι στελέχη της κυβέρνησης και της ΝΔ και δύο από το ΚΚΕ. Ουδείς από τον ΣΥΡΙΖΑ πλην του πρώην βουλευτή του, Δημήτρη Σεβαστάκη.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.