Survivor: Καβγάς άνευ προηγουμένου μετά την αποχώρηση Κοψιδά - Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες

Survivor: Καβγάς άνευ προηγουμένου μετά την αποχώρηση Κοψιδά – Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες

Μιντιακά παρασκήνια για όλους και για όλα...

Τα καλύτερα και πιο πιπεράτα μιντιακά παρασκήνια καθημερινά στο dailymedia.com.gr.

Ο Διαδρομιστής μαθαίνει τι συμβαίνει στον θαυμαστό κόσμο των media και σας μεταφέρει τις φήμες που σε λίγες μέρες θα γίνουν είδηση.

  • Τρέχουν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα στον Άγιο Δομήνικο μετά την αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης. Πληροφορίες που φτάνουν από την Καραϊβική, θέλουν τον Τριαντάφυλλο να… έχει ξεφύγει εντελώς, θεωρώντας πλέον πως είναι από τους πιο δυνατούς παίκτες προκαλώντας στα ίσα Ασημακόπουλο – Κόρομι με ατάκες ανεκδιήγητες. Μετά την αποχώρηση του Κοψιδά, μάλιστα, χρειάστηκε (για ακόμα μία φορά) η παρέμβαση ανδρών της παραγωγής για να μην πιαστούν στα χέρια οι παίκτες της κόκκινης ομάδας. Όσο για τον Κοψιδά; Ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πως αποχώρησε… Και ακόμα δεν είδαμε τίποτα.

 

  • Γλυκάθηκε ο ΑΝΤ1 από τα νούμερα της «Φάρμας» και σύμφωνα με πληροφορίες εκ των έσω αναζητά ήδη το νέο ριάλιτι πρόγραμμα που θα ρίξει στην αρένα της τηλεθέασης τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Αν και οι ιθύνοντες επιμένουν να δίνουν βάση στη μυθοπλασία, δεν σκοπεύουν να ξαναπέσουν στην παγίδα της «ποιότητας» και να μείνουν χωρίς κάποιο εύπεπτο ριάλιτι στο πρόγραμμα παρά τη στάση που κρατήσουν εδώ και πολλές σεζόν.

Survivor: Καβγάς άνευ προηγουμένου μετά την αποχώρηση Κοψιδά - Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες

  • Εμπρός… πίσω πάμε στα τηλεοπτικά, με τα κανάλια να αναζητούν δοκιμασμένες συνταγές των δεκαετιών του ’90 και των ‘00s, μιας και ουκ ολίγοι πειραματισμοί με νέα projects κόστισαν και σε χρήμα και σε τηλεθέαση. Κάπως έτσι, μέσα σε όλα επιστρέφει και το Fame Story (!) με τον Ανδρέα Μικρούτσικο σε θέση – κλειδί. Με τη σφραγίδα του Νίκου Κοκλώνη φυσικά.

 

  • Μένοντας στα ριάλιτι, ρεκόρ συμμετοχών έχει το «Αγρότης μόνος ψάχνει», στον ΣΚΑΪ, με πληροφορίες του Διαδρομιστή να θέλουν τριψήφιο αριθμό ενδιαφερομένων μέσα στις 3 πρώτες μέρες. Μάλιστα.

Survivor: Καβγάς άνευ προηγουμένου μετά την αποχώρηση Κοψιδά - Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες

  • Για ποιον νεόκοπο παρουσιαστή επικρατεί γκρίνια στην ΕΡΤ; Όχι από στελέχη ή διοικητικούς, άλλωστε «φυτευτός» ήρθε. Γιατί; Διότι εμφανίζεται στην Αγία Παρασκευή μόνο για να κάνει εκπομπή, ήτοι μια φορά την εβδομάδα. Και τις άλλες μέρες, μην τον είδατε τον Παναή. Τα γράφει, άραγε, αυτά, η σύμβασή του;

Survivor: Καβγάς άνευ προηγουμένου μετά την αποχώρηση Κοψιδά - Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες

  • Σε ποια αθλητική εφημερίδα, από τις (τάχα μου) «μη οπαδικές», έχει πέσει γραμμή να μη δημοσιεύεται οτιδήποτε άλλο μιντιακό πλην ενός, συγκεκριμένου καναλιού που στολίζει τις (λιγοστές, πια) σελίδες της με αρκετές ρεκλάμες και ολοσέλιδες; Δηλαδή, αν ξανακλείσει η ΕΡΤ ή ανοίξει νέο κανάλι ή πωληθεί ο ΑΝΤ1 (τυχαία παραδείγματα) δεν θα το γράψει; Οχι.

 

  • Δεδομένος θεωρείται ο τρίτος κύκλος στη σειρά «Άγριες Μέλισσες». Η σειρά εποχής με την σκηνοθετική υπογραφή του Λευτέρη Χαρίτου έχει αγαπηθεί από το κοινό με αποτέλεσμα να δίνει σημαντικά νούμερα τηλεθέασης στο κανάλι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η σειρά θα κάνει χρονολογικό άλμα έχοντας κλείσει όλες τις υποθέσεις του δεύτερου κύκλου. Το σενάριο που έχει πέσει στο τραπέζι είναι τα επεισόδια του τρίτου κύκλου να ανεβαίνουν πρώτα στην υβριδική πλατφόρμα που ετοιμάζει το κανάλι. Έτσι, αξιοποιώντας τη μεγάλη απήχηση που έχει στο κοινό η σειρά, θα μπορέσει να δημιουργήσει σημαντική επισκεψιμότητα στην υπό λανσάρισμα πλατφόρμα. Μία πρώτη σκέψη που κάνουν στο κανάλι είναι τα επεισόδια να ανεβαίνουν μία περίπου εβδομάδα πριν την μετάδοσή τους στην τηλεόραση.

Survivor: Καβγάς άνευ προηγουμένου μετά την αποχώρηση Κοψιδά - Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες

 

  • Αναβρασμός επικρατεί στη συντακτική ομάδα του κεντρικού δελτίου μεγάλου ιδιωτικού σταθμού μετά τη λάθος διαχείριση αρκετών θεμάτων της επικαιρότητας τους τελευταίους δύο μήνες. Ειδικότερα στα θέματα των ρεπορτάζ για το ελληνικό Metoo και την αστυνομική βία. Φαίνεται πως η αντίδραση του κόσμου δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να φέρει αλλαγή στην αρχισυνταξία, η οποία θα πληρώσει το τίμημα χωρίς να έχει την αποκλειστική ευθύνη για το πώς παρουσιάστηκαν τα συγκεκριμένα θέματα στο δελτίο.

 

  • Ακόμα ένα μεγάλο όνομα μετά την Κατερίνα Στανίση μπαίνει σήμερα στο σπίτι του «House of Fame». O λόγος για την Άντζελα Δημητρίου και όπως μαθαίνουμε αυτή είναι μόνο η αρχή, μιας και μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα κάνει την εμφάνισή του ένα πρόσωπο που σπανίως βλέπουμε τηλεοπτικά.

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.