Survivor: Ο Τριαντάφυλλος παίρνει την εκδίκησή του και  «γλεντά» τους Κόκκινους

Survivor: Ο Τριαντάφυλλος παίρνει την εκδίκησή του και «γλεντά» τους Κόκκινους

Μιντιακά παρασκήνια για όλους και για όλα...

Τα καλύτερα και πιο πιπεράτα μιντιακά παρασκήνια έρχονται καθημερινά στο dailymedia.com.gr.

Ο Διαδρομιστής μαθαίνει τι συμβαίνει στον θαυμαστό κόσμο των media και σας μεταφέρει τις φήμες που σε λίγες μέρες θα γίνουν είδηση.

  • «Tη γυρίζουν τη μπιφτέκα» οι Κόκκινοι στο Survivor μετά την αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά, με την αλλαγή συμπεριφοράς προς τον Τριαντάφυλλο να αναμένεται να θυμώσει ακόμα περισσότερο το κοινό. Ο τραγουδιστής θα δει να έρχονται κοντά περισσότεροι παίκτες μετά τη Μαριάνθη – όχι όλοι επειδή… τον συμπαθούν. Κάτι που θα προκαλέσει τεράστιες εντάσεις με τους Μπλε, οι οποίοι βρίσκουν έδαφος και ξεκινούν να ρίχνουν τα βέλη τους στους αντιπάλους για την αλλαγή συμπεριφοράς στον Τριαντάφυλλο. To θέμα είναι πως ο ίδιος ξέρει πολύ καλά ποιοι τον πλησίασαν για να κερδίσουν το κοινό και… τους γλεντάει κανονικά. Ε ρε κάτι 50άρια στην τηλεθέαση που θα έρθουν πάλι…

 

  • Μεγάλο κόμμα (πιο μεγάλο δεν γίνεται) προσέγγισε νεαρό δημοσιογράφο για τη θέση του εκπροσώπου Τύπου. Δύσκολα θα οδηγηθούμε σε γάμο καθώς ο δημοσιογράφος που καλύπτει ήδη το κεντροδεξιό ρεπορτάζ δεν δείχνει να ενθουσιάζεται με τη συγκεκριμένη προοπτική (σήμερα), όμως ποτέ δεν ξέρεις. Τι σήμερα, τι αύριο, τι σε 2 χρόνια…

 

  • Αλήθεια τώρα, τι γίνεται με τις πρωινές εκπομπές; Καλά τα covid-19 tests αλλά οι εργαζόμενοι πίσω από τις κάμερες δοκιμάζουν καθημερινά τις αντοχές τους με πληθώρα καλεσμένων στα πλατό των πρωινών (και μεσημεριανών) εκπομπών, με τα καμαρίνια να ασφυκτιούν. Σε μεγάλο κανάλι, μάλιστα, οι εργαζόμενοι έχουν πολλάκις παραπονεθεί για τον αριθμό ατόμων που αναγκάζονται να συνωστίζονται σε ένα καμαρίνι για να… περιποιηθούν τους καλεσμένους που μπαινοβγαίνουν ο ένας μετά τον άλλο. Μήπως υπερβάλλουμε λίγο εν μέσω πανδημίας; Μήπως να μπει ένα φρένο;
  • Όλο και λιγοστεύουν οι πιθανότητες να δούμε την Ανθή Σαλαγκούδη με δική της εκπομπή στον ΣΚΑΪ, καθώς το κανάλι έχει πιάσει τον παλμό του κοινού και αντιλαμβάνεται πως η πρώην παρουσιάστρια της ΕΡΤ δεν έχει καταφέρει να κάνει το γκελ στον κόσμο. Αν και υπάρχει διαβεβαίωση από πλευράς ΣΚΑΪ ότι θα αξιοποιηθεί σε κάτι δυνατό μετά τη συμμετοχή της στο Survivor, κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί άμεσα. Κατά 95% η Σπυροπούλου έχει αρπάξει τον «Αγρότη» και η Ανθή μένει στο… περίμενε.

Survivor: Ο Τριαντάφυλλος παίρνει την εκδίκησή του και  «γλεντά» τους Κόκκινους

  • Έτερος εγώ. Ή μάλλον, έτερος… αυτή (σ.σ. ποιητική αδεία). Άλλη Μαρία Αναστασοπούλου βλέπεις το πρωί, δίπλα στον Δημήτρη Οικονόμου, στον ΣΚΑΪ, άλλη Μαρία Αναστασοπούλου ακούς στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ το απόγευμα δίπλα στον (σύντροφό της εδώ και έξι χρόνια στη ζωή, εκτός από συμπαραγωγός) Γιάννη Κολοκυθά. Το πρωί συστημική, συχνά εκνευριστική, το απόγευμα σκέτη απόλαυση.

 

  • Το ενδεχόμενο πρόωρων εθνικών εκλογών είναι υπαρκτό και ήδη μερικοί διαλέγουν… περιφέρειες και δήμους. Όπως και ο Παύλος Χρηστίδης. Ο αργείτικης καταγωγής επί πέντε χρόνια εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, έχει αποφασίσει να κατέλθει στον Δυτικό Τομέα στη Β’ Αθηνών. Και όχι στην Αργολίδα, ας πούμε. Μάλιστα είναι από τους ελάχιστους στα τμήματα επικοινωνίας των κομμάτων που δεν σπούδασε δημοσιογραφία (αλλά νομικά).

Survivor: Ο Τριαντάφυλλος παίρνει την εκδίκησή του και  «γλεντά» τους Κόκκινους

  • Σάλο προκάλεσε στα κοινωνικά δίκτυα και όχι μόνο το εξώφυλλο του «ΒΗΜΑgazino» που θα κυκλοφορήσει την Κυριακή μαζί με το Βήμα. Στο πρωτοσέλιδο πρωταγωνιστούσαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ρόλο Ιωάννη Μακρυγιάννη, η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ως Μαντώ Μαυρογένους, ο Βλαντίμιρ Πούτιν έγινε Νικηταράς, ο Εμμανουέλ Μακρόν Ιωάννης Καποδίστριας, ο Μπόρις Τζόνσον Λόρδος Μπάιρον, ο Μάριο Ντράγκι Ανδρέας Μιαούλης και ο Τζο Μπάιντεν Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. Μάλιστα στο ρόλο της Μπουμπουλίνας ήταν η Γιάννα Αγγελοπούλου. Οι σχετικές αναρτήσεις στα social media του ομίλου αποσύρθηκαν ενώ παραμένει άγνωστο αν τελικά το περιοδικό κυκλοφορήσει μαζί με την εφημερίδα.

 

  • Ίσως θα πρέπει να εξεταστεί σοβαρά το ενδεχόμενο να μειώνονται οι εμφανίσεις των επιστημόνων στα τηλεοπτικά παράθυρα. Τα δεδομένα αλλάζουν από τη μία στιγμή στην άλλη με τους αρμόδιους να δημιουργούν πολλές φορές σύγχυση στους πολίτες. Η επιτροπή είναι εδώ και καιρό στο στόχαστρο έχοντας χάσει σημαντικό μέρος της αξιοπιστίας της.

Survivor: Ο Τριαντάφυλλος παίρνει την εκδίκησή του και  «γλεντά» τους Κόκκινους

  • Οι αντιδράσεις και τα σχόλια του κόσμου στα social media των τηλεοπτικών εκπομπών αυξάνονται όποτε ανακοινώνονται επιβεβαιωμένα κρούσματα σε μέλη των τηλεοπτικών παραγωγών καθώς εδώ και μήνες τα τηλεοπτικά στούντιο είναι οι μόνοι επαγγελματικοί χώροι στους οποίους βλέπουμε παρουσιαστές, μέλη των πάνελ αλλά και καλεσμένους χωρίς μάσκα. Όπως αποδεικνύεται από τα κρούσματα στις δύο εκπομπές του Star «Στην φωλιά του Κούκου» και στις «Αλήθειες με τη Ζήνα» δεν αρκούν τα τεστ και αποτελεί παράδοξο ακόμα και στη Βουλή να φορούν μάσκες στις συνεδριάσεις αλλά όχι στις τηλεοπτικές εκπομπές.
Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.