Γιώργος Λιάγκας: Κάνει το «μπαμ» στον ΑΝΤ1

Γιώργος Λιάγκας: Κάνει το «μπαμ» στον ΑΝΤ1

Αναμενόμενο αν μη τι άλλο.

Nέα, παρασκήνιο και μεγάλες τηλεοπτικές συμφωνίες. Όλα τα έχει ο σαββατιάτικος Διαδρομιστής.

Τι περιλαμβάνει το σημερινό μιντιακό μενού; 

  • Πήγε για να μείνει ο Γιώργος Λιάγκας στον ΑΝΤ1, με τη συνεργασία για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν να έχει ήδη «κλειδώσει». Συνεργασία με το κανάλι, όχι όμως και με τη Φαίη Σκορδά της οποίας το μέλλον στην πρωινή ζώνη είναι μάλλον αβέβαιο. Οι πρώτες συζητήσεις με τον Λιάγκα για πρωινή εκπομπή έγιναν από νωρίς, ωστόσο ο ίδιος επιθυμεί πολύ διαφορετική εκπομπή. Και έχει ήδη συμφωνηθεί να την πάρει.

 

  • Τη χειρότερή της εβδομάδα -σε ψυχολογικό και όχι μόνο επίπεδο- ολοκλήρωσε η Τατιάνα Στεφανίδου στον ALPHA. Οι επιθέσεις τηλεθεατών και χρηστών των social media για τον τρόπο παρουσίασης και προσέγγισης γενικά του θέματος του τροχαίου στη Βουλή ήταν το κερασάκι στην τούρτα της ήδη «χλιαρής» σχέσης της δημοσιογράφου με τον σταθμό. Όπως μαθαίνουμε, οι ιθύνοντες δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι με την πορεία του TLive το οποίο θα είναι θαύμα αν συνεχίσει την επόμενη σεζόν.

Γιώργος Λιάγκας: Κάνει το «μπαμ» στον ΑΝΤ1

  • Η «Τούρτα της μαμάς» θα συνεχίσει να φτιάχνεται γιατί είναι… εύγευστη! Η στροφή της ΕΡΤ στη μυθοπλασία φέτος ήταν η ανέλπιστα ευχάριστη τηλεοπτική νότα της χρονιάς, καθώς το «Τα καλύτερά μας χρόνια», το «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» και η «Τούρτα της μαμάς» απέδειξαν στην πράξη πως τα πρωτότυπα ελληνικά σίριαλ αξίζουν να έχουν θέση στη μικρή οθόνη. Η «Τούρτα», μάλιστα, του Αλέξανδρου Ρήγα και του Δημήτρη Αποστόλου θα συνεχιστεί και την σεζόν 2021-2022 με τον δεύτερο κύκλο επεισοδίων. Ο Διαδρομιστής μαθαίνει πως οι άνθρωποι της δημόσιας τηλεόρασης έδωσαν το πράσινο φως όχι τόσο λόγω της τηλεθέασης που «γράφει», αλλά πρωτίστως γιατί πρόκειται για μια σειρά που έχει αποθεωθεί πολλάκις και από αρκετό (διαφορετικό) κόσμο, κάτι που μετράει ιδιαίτερα όταν μιλάμε για το κρατικό κανάλι. Αρπάξτε, λοιπόν, ένα κουτάλι και καθίστε αναπαυτικά: το μενού (θα) έχει Τούρτα…

Γιώργος Λιάγκας: Κάνει το «μπαμ» στον ΑΝΤ1

  • Αλλαγές επί αλλαγών στο πρόγραμμα του ALPHA. Το «Battle of the Couples» μετακινείται κι έτσι το επεισόδιο της Παρασκευής θα μεταδίδεται πλέον Σάββατο στις 23:45. Πρόκειται για μία ακόμη προσπάθεια του καναλιού να σώσει ό,τι σώζεται, θα πει κανείς. Η αλήθεια είναι, όμως, πως το οριστικό φινάλε έχει ήδη προγραμματιστεί και οι ιθύνοντες του ALPHA είναι… στα κάγκελα, με πρόσωπα σε θέσεις-κλειδιά να έχουν κατηγορηθεί πολύ για την επιλογή του εν λόγω project. Οι κακές γλώσσες εκ των έσω κάνουν λόγο ακόμα και για απολύσεις μιας ο σταθμός της Κάντζας δεν φημίζεται για την υπομονή του.

Γιώργος Λιάγκας: Κάνει το «μπαμ» στον ΑΝΤ1

  • Ετοιμάζει «απάντηση» για την Superleague η NOVA. Όπως σας έχουμε ενημερώσει εδώ και αρκετές μέρες, η Cosmote TV ετοιμάζει «μπάσιμο» στα δικαιώματα της Superleague, θέλοντας να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως δεν υπάρχει κεντρική διαχείριση στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το ενδιαφέρον είναι δεδομένο καθώς το εγχώριο πρωτάθλημα πουλάει πάρα πολύ στο ανδρικό κοινό και γι’ αυτό το λόγο η Cosmote προτίθεται να ρίξει στο τραπέζι πρόταση με πολλά… μηδενικά.  Ωστόσο, η NOVA δεν πρόκειται να κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια. Το συνδρομητικό κανάλι έχει φέτος υπό την «σκέπη» του όλες τις ομάδες και αυτό θέλει να συνεχίσει να κάνει και του χρόνου, καθώς είναι διαφορετικό να παίζεις μπάλα μόνος σου. Οι ιθύνοντες του σταθμού ήδη επεξεργάζονται σχέδιο, τρόπον τινά, «ανταπάντησης» και σύντομα θα έχουμε εξελίξεις στο συγκεκριμένο ζήτημα. Πολύ σύντομα…

Γιώργος Λιάγκας: Κάνει το «μπαμ» στον ΑΝΤ1

  • Νέα Σμύρνη, υπόθεση Λιγνάδη, τροχαίο στη Βουλή ανέδειξαν με τον πλέον πειστικό τρόπο την ανάγκη για αλλαγή στα παραδοσιακά Μέσα στην Ελλάδα. Την στιγμή που τα κοινωνικά δίκτυα τείνουν να πάρουν τη θέση των συμβατικών μέσων, είναι ώρα αυτοί είναι σε θέση ευθύνης στα ελληνικά media πρέπει να αναθεωρήσουν αρκετά πράγματα.

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.