Κλαίγοντας στο OPEN η Μαρίνα Πατούλη: «Έφυγε, έχω χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μου» (Vid)

Πασχίζουν τα κανάλια για μια συνέντευξη Γιώργου και Μαρίνας Πατούλη…

Μιντιακά παρασκήνια για όλους και για όλα...

Τα καλύτερα και πιο πιπεράτα μιντιακά παρασκήνια έρχονται καθημερινά στο dailymedia.com.gr.

Ο Διαδρομιστής μαθαίνει τι συμβαίνει στον θαυμαστό κόσμο των media και σας μεταφέρει τις φήμες που σε λίγες μέρες θα γίνουν είδηση.

  • Η κόντρα στο Survivor φουντώνει όμως η πεντάδα φαίνεται ότι λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο. Όπως μαθαίνει ο Διαδρομιστής η κίνηση-ματ που αλλάζει τα δεδομένα έγινε για μια ακόμα φορά από τον πρίγκιπα Τζέιμς. Η Άννα Μαρία Βέλλη ως γνωστόν είναι η πρώτη υποψήφια και το άτομο που όλοι στοιχηματίζουν ότι θα φύγει. Και όντως θα έφευγε σίγουρα αν ο Νίκος Μπάρτζης που έχει την ατομική ασυλία επέλεγε την Ελευθερία όπως σκεφτόταν. Η τραγουδίστρια διαθέτει κοινό και σίγουρα είναι δημοφιλέστερη απ’ την Βέλλη. Κι εκεί φάνηκε για μια ακόμα φορά η εξυπνάδα του Τζέιμς. Ο πρίγκιπας πείθει τον Μπάρτζη να δώσει την Χριστίνα η οποία είναι νέα, χωρίς κοινό και σίγουρα πιο εύκολη αντίπαλος από την Ελευθερία για την Άννα Μαρία. Έτσι, η τριάδα των προτεινόμεων συμπληρώνεται με την Χριστίνα, την Άννα Μαρία και τον Τζέιμς (αυτόν ψηφίζουν οι συμπαίκτες του απόψε). Κι εκεί που όλοι πίστευαν ότι κάποιος από την τριάδα θα αποχωρήσει σίγουρα η κίνηση-ματ του Τζέιμς αλλάζει τα δεδομένα, σιγουρεύει τη δική του παραμονή και κάνει τη μάχη Χριστίνας- Βέλλη ντέρμπι. Αν είσαι πρίγκιπας ξέρεις…

 

  • Το πρόσωπο των ημερών πασχίζουν να κλείσουν για συνέντευξη Star, ALPHA και ΑΝΤ1, γνωρίζοντας πως όταν αποφασίσει να μιλήσει η τηλεθέαση θα… χτυπήσει ταβάνι. Ο λόγος για τον Γιώργο Πατούλη ο οποίος μετά την είδηση της κρίσης στον γάμο του έχει πάψει να σηκώνει τα τηλέφωνα σε δημοσιογράφους, αφού πρώτα ξεκαθάρισε πως συνέντευξη για την προσωπική του ζωή δεν πρόκειται να δώσει. Την ίδια ώρα, εκπομπές έχουν κάνει κρούσεις και στη Μαρίνα Πατούλη για συνέντευξη εντός στούντιο, με την ίδια προς το παρόν να αρνείται, καθώς ό,τι είχε να πει το είπε τηλεφωνικά. Κάτι μας λέει, πάντως, πως ο ALPHA -και πιο συγκεκριμένα η Ελεονώρα Μελέτη- δεν θα αργήσει να τα καταφέρει.

Πασχίζουν τα κανάλια για μια συνέντευξη Γιώργου και Μαρίνας Πατούλη...

  • Ο Άγγελος Τόμπρος είναι ο νέος επικεφαλής στο αθλητικό τμήμα του Open. Πήρε τη θέση του Γιώργου Κοσμά ο οποίος παραιτήθηκε από διευθυντής του αθλητικού τμήματος του καναλιού για να αναλάβει διευθύνων σύμβουλος στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Εξαιρετικός δημοσιογράφος ο Τόμπρος, δεδομένη η επιτυχία του.

 

  • Βούρκωσε το πρωί της Δευτέρας στον ΣΚΑΪ ο Γιάννης Ντσούνος, μετά από απουσία δύο εβδομάδων λόγω κορωνοϊού επανήλθε στους «Αταίριαστους» και, παρά το κλασικό χιούμορ και το πείραγμα του Χρήστου Κούτρα, δεν κρύφτηκε η συγκίνηση. Ζήτησε μάλιστα συγγνώμη από όλους όσους ταλαιπώρησε, στο στούντιο (τεχνικούς, παραγωγούς κλπ.). Οι δύο τους είναι, μακράν της δεύτερης, η καλύτερη εκπομπή του καναλιού. Και όχι τυχαία.

Πασχίζουν τα κανάλια για μια συνέντευξη Γιώργου και Μαρίνας Πατούλη...

  • Σταθερά πρώτη επιλογή των τηλεθεατών το «Τώρα ό,τι συμβαίνει» με τη Φαίη Μαυραγάνη στο Open καθώς διατηρεί προβάδισμα στην τηλεθέαση στο δυναμικό κοινό τα Σαββατοκύριακα. Τις προάλλες έκανε στο δυναμικό κοινό 18-54 μέσο όρο 15,1% το Σάββατο και 16,9% την Κυριακή. Η Φαίη παίζει μπάλα, καλή μπάλα. Εν αντιθέσει με τον σύζυγό της, Νίκο Μάνεση, τα νούμερα του οποίου, τα Σαββατοκύριακα στον Alpha, ολοένα και φθίνουν.

 

  • Λήγει το συμβόλαιο της Σίας Κοσιώνη με τον ΣΚΑΪ το φετινό καλοκαίρι. Η ξανθιά παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καναλιού, όμως, παραμένει… αμετακίνητη. Στόχος είναι φυσικά να υπογράψει νέο συμβόλαιο με το κανάλι του Φαλήρου. Η ίδια ξεκίνησε την καριέρα της στον ΣΚΑΪ το 2006 και έχει παρουσιάσει πληθώρα εκπομπών.

Πασχίζουν τα κανάλια για μια συνέντευξη Γιώργου και Μαρίνας Πατούλη...

  • Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η σειρά «Καρτ Ποστάλ» με την υπογραφή της Βικτώρια Χίσλοπ στην ΕΡΤ. Η συγγραφέας που έχει λάβει τιμητικά την ελληνική υπηκοότητα ήταν πίσω και από την επιτυχία «Στο Νησί» που μεταδόθηκε στο Mega και θεωρείται από τις πλέον άρτιες στην ελληνική τηλεόραση. Τα γυρίσματα στο Λονδίνο έχουν ολοκληρωθεί και όπως φαίνεται πρόκειται για σειρά υψηλών προδιαγραφών.

 

  • Mεταμορφωμένοι και αγνώριστοι εμφανίστηκαν ο Λεωνίδας Κακούρης και η Μαρία Κορινθίου στις φωτογραφίες των παρασκηνίων στα γυρίσματα της παραγωγής Aikor για τα 200 χρόνια της επανάστασης. Ο Δούκας Σεβαστός των Άγριων Μελισσών μεταμορφώθηκε σε Θεόδωρο Κολοκοτρώνη και στην παρασκηνιακή του φωτογραφία τον βλέπουμε να μελετάει το κείμενό του ως Γέρος του Μοριά. Από την πλευρά της η Μαρία Κορινθίου θα υποδυθεί την Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα και όπως δείχνει η φωτογραφία της το τμήμα μακιγιάζ έκανε καταπληκτική δουλειά!
    Πασχίζουν τα κανάλια για μια συνέντευξη Γιώργου και Μαρίνας Πατούλη...
Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.