Survivor: Αποχωρεί ο Τριαντάφυλλος λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας;

Ντάφι αντίο…

Το μενού της Τρίτης είναι φουλ... Survivor.

Νέα μιντιακά παρασκήνια έρχονται καθημερινά στο dailymedia.com.gr.

Ο Διαδρομιστής μαθαίνει τι συμβαίνει στον θαυμαστό κόσμο των media και σας μεταφέρει όσα θέλετε να γνωρίζετε.

Τι έχει το μενού της Τρίτης; Μπόλικο Survivor.

  • Μια του Ντάφι, δυο του Ντάφι τρεις και επιστρέφει στην Ελλάδα. Τα κανονάκια του Τριαντάφυλλου δείχνουν να τελειώνουν πλέον καθώς ο κόσμος που τον στήριξε στις προηγούμενες ψηφοφορίες πλέον δείχνει να του γυρίζει την πλάτη. Δεν είναι τυχαίο ότι χθες έγινε πρώτο trend το #Ντάφιφύγε. Βέβαια Τριαντάφυλλος είναι αυτός και θαυμαστά τα έργα του, όπως αποδείχτηκε περίτρανα στην μάχη με τον Κοψιδά, όμως αυτή τη φορά οι πιθανότητες να γίνει η έκπληξη και να μείνει είναι κάτω από 3%…

 

  • Όσο για το τι θα συμβεί απόψε; Σας έχουμε και spoiler. όπως μαθαίνουμε, οι Κόκκινοι χάνουν και τη δεύτερη ασυλία και προς έκπληξη όλων #not βγάζουν στον τάκο τη Μαριάνθη. Ο τρίτος υποψήφιος, τον οποίο δίνει ο Παύλος Γαλακτερός που έχει κερδίσει την ατομική ασυλία, θα είναι η Ελένη Χαμπέρη, η οποία είναι ίσως ο μοναδικός λόγος που μας κάνει να ελπίζουμε πως ίσως ο Τριαντάφυλλος τη γλιτώσει και πάλι.

Διαβάστε ακόμα: Άρση lockdown: Η απόφαση της κυβέρνησης μετά τα 4.340 σημερινά κρούσματα

Ντάφι αντίο…

  • Ριγμένοι βγήκαν οι Έλληνες παίκτες του Survivor στο πάρτυ της ένωσης, καθώς μπορεί ο Acun Ilicali να έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τους πάει… πρώτο στασίδι πίστα στον Jason Derulo αλλά σε αντίθεση με τους Τούρκους, η δική τους παρουσία στη συναυλία των 350.000€ ήταν απλά ένα αναγκαίο κακό. Στην πραγματικότητα ο Τούρκος παραγωγός χιλιοδιαφήμισε την παρουσία του Αμερικανού καλλιτέχνη στο Survivor, αλλά δεν διευκρίνισε πως οι παίκτες του τουρκικού Survivor έζησαν… όλο το event. Και ήταν οι μοναδικοί. Τι εννοούμε; Ότι σε αντίθεση με τους Έλληνες και τους Ρουμάνους που παρακολούθησαν απλά τη συναυλία, οι Τούρκοι είχαν την ευκαιρία να τα πουν πριβέ με τον Derulo, ο οποίος συνομίλησε μαζί τους, έγιναν πολλές πλάκες και φυσικά οι κάμερες κατέγραψαν τα πάντα, προβάλλοντας τα στο αντίστοιχο επεισόδιο του Survivor της Τουρκίας. Ο ΣΚΑΪ, δυστυχώς, δεν είχε αυτό το προνόμιο

  • Συνεχίζει για ακόμα μία σεζόν το «The Voice» στον ΣΚΑΪ. Αυτό που δεν είναι βέβαιο είναι το αν συνεχίζουν και οι τέσσερις coaches. Δεν είναι ψέμα, βλέπετε, πως επικρατεί μια «παγωμάρα» μεταξύ ΣΚΑΪ και Σάκη Ρουβά λόγω του ότι ο τραγουδιστής εκπομπή ακούει και εκπομπή δεν βλέπει δυο χρόνια τώρα. Και η ενόχλησή του είναι κάτι περισσότερο από προφανής. Το μόνο βέβαιο είναι πως σε περίπτωση αποχώρησής του, το κανάλι του Φαλήρου δεν θα δυσκολευτεί να βρει αντικαταστάτη μιας και δεν είναι λίγοι οι καλλιτέχνες που έχουν… αυτοπροταθεί όλα αυτά τα χρόνια.

Ντάφι αντίο…

  • Εδώ ο Τσιόδρας, εκεί ο Τσιόδρας, να τα κάνει η μάνα; Είναι πια εμφανές ότι ο πιο αγαπητός λοιμωξιολόγος επέλεξε να μείνει μακριά από το… γυαλί πλέον. Ήτοι, αυτό που τον έκανε γνωστό σε όλη την επικράτεια (σ.σ. κρατήστε αυτή τη λέξη). Εσχάτως έχει σχεδόν διαφωνήσει με όλες τις εισηγήσεις προς την κυβέρνηση, εξ ου και έχει αρνηθεί πολλές φορές να βγει δημόσια και να υποστηρίξει τις εισηγήσεις της επιτροπής λοιμωξιολόγων και τις αποφάσεις της κυβέρνησης. Και ένα πουλάκι μας είπε ότι προφυλάσσει τη δημόσια εικόνα του ενόψει εκλογών. Ναι, στο Επικράτειας.

Ντάφι αντίο…

  • Κάτω από το ψυχολογικό όριο του 10% κινήθηκε ο ALPHA την εβδομάδα που μας πέρασε. Το κανάλι σημείωσε 9,4% σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Nielsen, γεγονός που δείχνει ότι κάτι πρέπει να αλλάξει στον σχεδιασμό του. Και να σκεφτεί κανείς ότι πριν από δύο χρόνια διεκδικούσε επί ίσοις όροις την πρωτιά.

Ντάφι αντίο…

  • Στο διοικητικό συμβούλιο της ΚΟΕ εξελέγη ο Τζώνη Καλημέρης. Το γνωστό τηλεοπτικό στέλεχος έχει περάσει από τις πισίνες ως αθλητής. Υπήρξε παίκτης για πολλά χρόνια στην ομάδα πόλο της Γλυφάδας, προάστιο στο οποίο μεγάλωσε. Ήταν υποψήφιος με την παράταξη του Κυριάκου Γιαννόπουλου, που κέρδισε τις εκλογές. Μακάρι να βοηθήσει με την εμπειρία στη μεγαλύτερη προβολή των αγωνισμάτων της πισίνας που είναι αρκετά αδικημένα.

Ντάφι αντίο…

  • Eμφανής είναι η βελτίωση των τελευταίων εκπομπών του Ράδιο Αρβύλα, με την επικαιρότητα να γεμίζει με νέα πρωτογενή σκετσάκια και βίντεο τη βραδινή εκπομπή. Μετά από ένα διάστημα στο οποίο είχαν επιλεγεί να παίζουν βίντεο και θέματα από την περίοδο απουσίας της εκπομπής, αλλά και πολλά memes που έστελναν οι τηλεθεατές, οι συντελεστές του Ράδιο Αρβύλα επέστρεψαν δυναμικά στο πρωτότυπο υλικό της επικαιρότητας και αυτό ανεβάζει εμφανέστατα το επίπεδο της σάτιράς τους.

Ντάφι αντίο…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.