Φουρθιώτης - Survivor 1-0

Φουρθιώτης – Survivor 1-0

Σε ποιους προκαλεί «πονοκέφαλο» η δυναμική είσοδος της ΕΡΤ στη μυθοπλασία.

Νέα μιντιακά παρασκήνια έρχονται καθημερινά στο dailymedia.com.gr.

Ο Διαδρομιστής μαθαίνει τι συμβαίνει στον θαυμαστό κόσμο των media και σας μεταφέρει όσα θέλετε να γνωρίζετε.

  • Η αλήθεια είναι ότι δεν το βλέπουμε συχνά. Το Survivor σαρώνει τα πάντα στο πέρασμα του, όχι μόνο στην τηλεθέαση, αλλά και στο Twitter. Κι όμως από χθες έχασε τα… πρωτεία, όχι από το Master Chef ή από τις Άγριες Μέλισσες όπως θα περίμενε κανείς, αλλά από τον Μένιο Φουρθιώτη ο οποίος τις τελευταίες ώρες είναι πρώτο (και με διαφορά) trend στο Twitter.

Φουρθιώτης - Survivor 1-0

  • Αντιδράσεις προκάλεσε ένα σχόλιο της Ανθής Βούλγαρη κατά τη διάρκεια συνέντευξης με τη Νίκη Κεραμέως: «Το κολιέ σας, κ. Κεραμέως είναι εξαιρετικό, είναι έργο τέχνης, είναι η άνοιξη. Συγχαρητήρια, πραγματικά είναι πολύ ωραίο», είπε η κ. Βούλγαρη και το πάρτι στα social media ξεκίνησε. Η ίδια απάντησε με μια ανανάρτηση στο facebook:
    «Τι λες ρε παιδί μου; σχολίασα το κολιέ της Κεραμέως στο τέλος της συνέντευξης που μας παραχώρησε σήμερα και θίχτηκαν οι “σοβαροί” δημοσιογράφοι. Το έκαναν παντιερα sites συγκεκριμένης πολιτικής γραμμής… Βρε τι αναστάτωση; Τι σκάνδαλο ήταν αυτό; Λοιπόν παίδες, γράφετε ό,τι θέλετε, τον αυθορμητισμό μου δεν τον χαρίζω σε κανέναν σας γιατί όταν εσείς κάνετε την πάπια για τους δικούς σας λόγους, εγώ δεν έχω λόγους να το βουλώνω…».

  • Πονοκέφαλο προκαλεί στα ιδιωτικά κανάλια η εμπλοκή της ΕΡΤ με τη μυθοπλασία, μιας και με τον τρόπο αυτό έχει καταφέρει να κερδίσει μεγάλο μέρος του τηλεοπτικού κοινού. Ιδιαίτερα ενθουσιώδης ήταν η αντίδραση των τηλεθεατών και με τη νέα κωμική σειρά της δημόσιας τηλεόρασης «Ζακέτα να πάρεις» η οποία αποτελεί την τηλεοπτική επιστροφή της Ελένης Ράντου ύστερα από πολλά χρόνια απουσίας. Και να σκεφτεί κανείς ότι ο ALPHA απέρριψε το εν λόγω σήριαλ για να βάλει στη θέση του… το «Battle of the Couples». Μάλιστα.

Φουρθιώτης - Survivor 1-0

  • Την εξαιρετική, στην παρουσίαση εκπομπών, Σταυρούλα Θεοφιλέα προκρίνουν αρκετοί στο εσωτερικό της ΕΡΤ για παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων από τη νέα σεζόν καθώς ο κύκλος της Αντριάννας Παρασκευοπούλου εκτιμάται ότι έχει κλείσει. Βέβαια η τηλεθέαση του δελτίου έχει ανέβει. Κρατήστε όμως και το όνομα της Χρύσας Παπασταύρου, που παρουσιάζει το μεσημεριανό και αποδείχθηκε… γεννημένη για δελτίο ειδήσεων.

 

  • Προχωρά ο σχεδιασμός του Mega για την επόμενη σεζόν. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμή δεδομένα, λίγα πράγματα θα αλλάξουν στο ενημερωτικό κομμάτι του προγράμματος. Οι εκπομπές «Κοινωνία Ώρα Mega», «Mega Σαββατοκύριακο» αλλά και το «Live news» με τον Νίκο Ευαγγελάτο θα συνεχίσουν να είναι στο πρόγραμμα και τη νέα σεζόν. Από εκεί και πέρα μένει να δούμε τι θα γίνει στο κομμάτι της ψυχαγωγίας.

Φουρθιώτης - Survivor 1-0

 

  • Ωραία πρωτοβουλία του ΠΣΑΤ με θέμα την ιστορία των αθλητικών εφημερίδων του παρελθόντος. Η αρχή έγινε με την «Αθλητική Ηχώ». Οι σχετικές συζητήσεις υπάρχουν στο youtube του συνδέσμου και όποιος θέλει μπορεί να τις αναζητήσει.

 

  • Σαρώνει πάνω από 10 ημέρες που κυκλοφόρησε στο Neflix η σειρά Sky Rojo, το νέο δημιούργημα των Álex Pina και Esther Martínez. Οι δημιουργοί του Casa De Papel επέστρεψαν με μία εντελώς διαφορετική σειρά από τη σειρά-φαινόμενο που τους έκανε παγκοσμίως γνωστούς και τουλάχιστον στην Ελλάδα εδώ και δύο εβδομάδες σχεδόν είναι μονίμως στην κορυφή και την πρώτη δεκάδα των προτιμήσεων στην πλατφόρμα του Netflix.

Φουρθιώτης - Survivor 1-0

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.