Διεθνές ενδιαφέρον για το ντοκιμαντέρ «Παρόντες» του Γιώργου Αυγερόπουλου

Διεθνές ενδιαφέρον για το ντοκιμαντέρ «Παρόντες» του Γιώργου Αυγερόπουλου

Η επόμενη ημέρα βρίσκει το ντοκιμαντέρ σε τροχιά διεθνών φεστιβάλ.

Από την Παρασκευή 12 Μαρτίου και μέχρι την Κυριακή 21 Μαρτίου -μετά από παράταση δύο ημερών λόγω αυξημένης ζήτησης- περισσότεροι από 70.000 θεατές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ελεύθερα μέσα από τρεις προβολές ανά ημέρα, το ντοκιμαντέρ «Παρόντες» σε σκηνοθεσία Γιώργου Αυγερόπουλου.

Η επόμενη ημέρα βρίσκει το ντοκιμαντέρ σε τροχιά διεθνών φεστιβάλ, και επιλεγμένων αποκλειστικών προβολών, ενώ σύντομα θα ανακοινωθεί το πού θα μπορεί και πάλι το κοινό να το παρακολουθήσει.

Οι «Παρόντες» είναι μια πρωτοβουλία του iMEdD, που αποτελείται από διαφορετικά projects με κοινό στοιχείο και στόχο την άμεση καταγραφή της νόσου Covid-19 και των επιπτώσεων που αυτή έχει σε κοινωνικό, υγειονομικό, οικονομικό επίπεδο, αλλά και σε κάθε πτυχή της ζωής μας. Το project που ξεκίνησε κατά τη διάρκεια του πρώτου lockdown, εξελίσσεται παράλληλα με την εξάπλωση της πανδημίας.

Το ντοκιμαντέρ «Παρόντες», για το οποίο το iMEdD εμπιστεύτηκε τον πολυβραβευμένο δημιουργό Γιώργο Αυγερόπουλο και την SmallPlanet productions για την υλοποίησή του.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.