Αισχρό εξώφυλλο κατά Xάρη Ρώμα: «Eίναι παιδεραστής, ασελγεί σε αvήλικα» (Pic)

Πικρία στον ΑΝΤ1 για τον Χάρη Ρώμα

«Όλα καλά», επιμένουν να λένε, αλλά...

Σάββατο σήμερα και ο Διαδρομιστής είναι σταθερά εδώ με τα μιντιακά νέα και παρασκήνια της ημέρας.

Τι έχει το μενού της ημέρας;

  • Πικρία υπάρχει στον ΑΝΤ1 για τον Χάρη Ρώμα, ο οποίος έχοντας ολοκληρώσει τα γυρίσματα του «Καφέ της Χαράς», ετοιμάζει τη νέα του σειρά και… βάζει πλώρη για αλλού. Αν και ο ίδιος έχει ουκ ολίγες φορές δηλώσει πως «ο ΑΝΤ1 θα είναι πάντα ‘σπίτι’ του», οι ιθύνοντες του σταθμού δεν του συγχωρούν πως είχε ήδη αποφασίσει να επιστρέψει στο Mega πριν καν διαπραγματευτεί μαζί του μια νέα συνεργασία. Κι αυτό γιατί οι σειρές του Ρώμα έχουν σταθερό, φανατικό κοινό και είναι δεδομένο πως θα κάνουν νούμερα παρά τον τεράστιο ανταγωνισμό. Για τον Χάρη, είναι όλα καλά. Για το κανάλι του Αμαρουσίου, πάντως, όχι…

Πικρία στον ΑΝΤ1 για τον Χάρη Ρώμα

Πικρία στον ΑΝΤ1 για τον Χάρη Ρώμα

  • Κλείδωσε. Πρεμιέρα θα κάνει την Παρασκευή 14 Μαΐου το ερωτικό-ψυχολογικό θρίλερ «42°C», παραγωγής Cosmote TV η οποία φιλοδοξεί να βγάλει το νέο «Έτερος Εγώ». Δημιουργός της σειράς είναι η Ναταλύ Δούκα, τη σκηνοθεσία υπογράφει ο βραβευμένος Γιώργος Παπαβασιλείου και το σενάριο οι Σέργιος Κωνσταντινίδης και Κάλλια Παπαδάκη. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι Χρήστος Λούλης, Κατερίνα Λέχου, Έμιλυ Κολιανδρή και Αλέξανδρος Λογοθέτης.

 

  • Δε θα μεταδοθεί η εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω” το βράδυ της Δευτέρας στη τηλεόραση του ΑΝΤ1. Στο κανάλι έχει προγραμματιστεί έκτακτη εκπομπή για την πανδημία την οποία θα παρουσιάσει ο Νίκος Χατζηνικολάου. Καλεσμένοι θα είναι ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης και ο τομεάρχης ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης.

Πικρία στον ΑΝΤ1 για τον Χάρη Ρώμα

  • Με νέα κατηγορία ταινίες που έχουν βραβευτεί με Όσκαρ ενισχύθηκε το ERTFLIX. Μέχρι στιγμής έχουν μπει επτά ταινίες τις οποίες μπορεί να παρακολουθήσει κάποιος δωρεάν. Στο μεταξύ, προστέθηκε και νέο κανάλι. Πρόκειται για το ERT news που θα εκπέμπει αμιγώς ενημερωτικό πρόγραμμα. Προς το παρόν πάντως δεν εκπέμπει 24 ώρες το 24ωρο.

 

 

  • Tις δύο πρώτες σεζόν της θρυλικής σειράς Blackadder με τον Ρόουαν Άτκινσον εξασφάλισε το ERTFLIX μετά τη συνεργασία του δημόσιου καναλιού με το BBC τα τελευταία χρόνια. Οι δύο πρώτες σεζόν (12 επεισόδια) της σειράς που ανέδειξε τον Βρετανό ηθοποιό πριν γίνει παγκοσμίως γνωστός ως Mr. Bean αλλά και τον Χιου Λόρι πολύ πριν γίνει επίσης πασίγνωστος ως Dr. House, θα βρίσκεται στην ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ με τους φανατικούς της σειράς να περιμένουν και τις 2 υπόλοιπες σεζόν αλλά και το ένα special χριστουγεννιάτικο επεισόδιο.

 

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.