Ποιος Βασιλάκος; Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Αντζελίνας (Pics)

Κλειστές πόρτες εξακολουθεί να βρίσκει ο ALPHA…

Λεφτά υπάρχουν, ενδιαφέρον πάλι όχι.

Το μιντιακό μενού της Τρίτης από τον Διαδρομιστή.

Τι μαθαίνουμε σήμερα;

  • Κλειστές πόρτες εξακολουθεί να βρίσκει ο ALPHA κατά τη διάρκεια της αναζήτησης του δεύτερου Έλληνα «Bachelor». Στις προτάσεις που έχει μέχρι στιγμής κάνει έχει πάρει αρνητική απάντηση καθώς τα σχόλια για την παρουσία του Βασιλάκου στον εν λόγω ριάλιτι ήταν άκρως αποτρεπτικά για να μπει κανείς στη διαδικασία να ακολουθήσει το παράδειγμά του. Αυτός είναι ο λόγος που η αμοιβή του «Εργένη» φέτος έχει πάρει την ανιούσα. Λεφτά υπάρχουν, ενδιαφέρον πάλι όχι…

Κλειστές πόρτες εξακολουθεί να βρίσκει ο ALPHA...

  • Μεγάλες αλλαγές «μαγειρεύονται» στην πρωινή ζώνη της σεζόν 2021 – 2022. Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ πασχίζουν να κλείσουν μια grande μεταγραφή διδύμου του Star η οποία θα τους κοστίσει πολλές δεκάδες χιλιάδες ευρώ, την ώρα που ο ALPHA επιθυμεί ένα δοκιμασμένο στο γυναικείο κοινό πρόσωπο για το νέο του πρωινό. Το μόνο πρόβλημα είναι πως το πρόσωπο αυτό κάνει πρωινό σε αντίπαλο στρατόπεδο… Και όλα αυτά την ώρα που το Mega «χτυπά» με Ελένη Μενεγάκη, στοχεύοντας όχι τόσο στην τηλεθέαση, αλλά στα τεράστια εμπορικά πακέτα.

Κλειστές πόρτες εξακολουθεί να βρίσκει ο ALPHA...

  • Κουίζ για γνώστες. Πρόσφατα, προϊστάμενος μεγάλου τμήματος ιδιωτικού καναλιού (εκ των κορυφαίων) ζήτησε να… επινοικαστεί δημοσιογράφος άλλου, ανταγωνιστικού μάλιστα, καναλιού, όπου μάλιστα είναι προϊστάμενος τμήματος, προκειμένου να αναλάβει πρότζεκτ ενός μήνα. Σαν να ζητήσει ο Πάμπλο Γκαρσία δανεικό για έναν μήνα τον Ματίγια από τον Άρη! Δε μας τα λένε καλά στο Μαρούσι…

 

  • Στην Lancom ανατέθηκε από την ΕΡΤ3, μετά από διαγωνισμό, το έργο για την κατασκευή δικτύου οπτικής ίνας μεταξύ των κτιρίων της ΕΡΤ3 – Λεωφ. Στρατού & Αγγελάκη 14. Παράλληλα, θα παρασχεθούν όλες οι απαραίτητες υπηρεσίες εγκατάστασης, παραμετροποίησης και 24ωρης υποστήριξης των υπηρεσιών, καθ’ όλη τη διάρκεια της σύμβασης. Στον διαγωνισμό συμμετείχαν επίσης οι εταιρείες HCN, Forthnet, Wind και Vodafone. Το συμβατικό τίμημα ανέρχεται στο ποσό των 59.600,00 πλέον ΦΠΑ.

Κλειστές πόρτες εξακολουθεί να βρίσκει ο ALPHA...

  • Συνέντευξη στο δελτίο ειδήσεων του Star και στην Μάρα Ζαχαρέα θα δώσει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης την Τετάρτη 7 Απριλίου. Τις σχετικές ανακοινώσεις έκανε η Αριστοτελία Πελώνη. Ο Πρωθυπουργός αναμένεται να μιλήσει για την πανδημία, το άνοιγμα της οικονομίας αλλά και τους εμβολιασμούς. Σημειώνεται ότι μέσα στον Μάρτιο ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε και στην εφημερίδα «Tο Βήμα της Κυριακής» και τον διευθυντή του εντύπου, Αντώνη Καρακούση.

Κλειστές πόρτες εξακολουθεί να βρίσκει ο ALPHA...

  • Οι καβγάδες και η ένταση που έχει δημιουργηθεί τους τελευταίους μήνες από συγκεκριμένους παίκτες του Survivor έχει μεταφερθεί, ίσως και με ακόμα πιο σκληρό τρόπο, στα social media της παραγωγής του ριάλιτι. Στην επίσημη σελίδα της εκπομπής οι καβγάδες και οι ακραίοι χαρακτηρισμοί στα σχόλια έχουν πάρει ανεξέλεγκτη τροπή και δεν αναφερόμαστε σε απλούς χρήστες. Αρκετές επίσημες σελίδες υποστηρικτών παικτών ή και ομάδες οργανωμένων φανς μπαίνουν σε διαλόγους που καταλήγουν σε ύβρεις και χαρακτηρισμούς για τους παίκτες, με τους διαχειριστές της σελίδας του Survivor να αφήνουν αυτήν την κατάσταση να συνεχίζεται. Ειδικά σε αναρτήσεις που αφορούν σε αγώνισμα ασυλίας η κατάσταση φαίνεται να έχει ξεφύγει και πλέον οι προκλήσεις, για το ποιο γκρουπ είναι πιο δυνατό και θα διώξει τον παίκτη που υποστηρίζει το αντίπαλο γκρουπ, είναι καθημερινές.
Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.