Επιμένει... μουσικά ο ΣΚΑΪ | Αναζητά τον νέο Σπύρο Παπαδόπουλο

Παραίτηση – βόμβα από τον ΣΚΑΪ

Βάζει πλώρη για... Μαρούσι.

Η τράπουλα ξαναμοιράζεται από την αρχή στα ιδιωτικά κανάλια με τα πήγαινε – έλα που θα δούμε στο τέλος της σεζόν να είναι πολλά.

Οι «μετακομίσεις», μάλιστα, άρχισαν από τώρα με μια παραίτηση – βόμβα από το κανάλι του Φαλήρου που θα συζητηθεί.

Τι έπιασαν οι κεραίες του Διαδρομιστή; 

 

  • Παρελθόν από τον ΣΚΑΪ αποτελεί από το απόγευμα της Δευτέρας ο Διευθυντής Προγράμματος Λοΐζος Ξενόπουλος. Όπως μαθαίνουμε, υπέβαλλε την παραίτησή του στην Εύη Κουτσαφτάκη, η οποία την έκανε δεκτή. Ο ίδιος, πάντως, είχε αρκετές εβδομάδες πριν βρει τη νέα του επαγγελματική στέγη σε μεγάλο κανάλι -στον ΑΝΤ1 συγκεκριμένα- με τη μεταγραφή να αναμένεται να «σκάσει» άμεσα. Μένει να δούμε ποιος θα τον αντικαταστήσει.

Παραίτηση - βόμβα από τον ΣΚΑΪ

  • Μυστήριο παραμένει το τηλεοπτικό μέλλον της Ελεονώρας Μελέτη η οποία αποχωρεί από τον ALPHA στο τέλος της σεζόν. Αν και το όνομά της είχε ακουστεί για την παρουσίαση του «Big Brother», κάτι τέτοιο δεν φαίνεται τελικά να ευδοκιμεί, χωρίς αυτό να σημαίνει πως η πόρτα του ΣΚΑΪ κλείνει για εκείνη. Το πιθανότερο είναι να τη δούμε στο κανάλι του Φαλήρου, ωστόσο καμία συμφωνία ακόμα δεν έχει κλείσει.

Παραίτηση - βόμβα από τον ΣΚΑΪ

  • Ο Γιώργος Παπαδάκης φαίνεται ότι πήρε τη μεγάλη απόφαση να εμπλακεί και στον χώρο του διαδικτύου, ετοιμάζοντας το δικό του ενημερωτικό site, με τίτλο debater.gr και μαζί με μια δυνατή ομάδα έμπειρων ρεπόρτερ και συντακτών. Καλή του επιτυχία. Δυστυχώς για τον ίδιο το url KalimeraEllada.gr είναι πιασμένο από άλλους, εδώ και χρόνια…

Παραίτηση - βόμβα από τον ΣΚΑΪ

  • Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Διαδρομιστή, ακόμα μία σειρά εποχής που θα θυμίζει έντονα το μιούζικαλ Chicago ετοιμάζει η ΕΡΤ για την επόμενη σεζόν σε φρέσκο σενάριο που δε θα προέρχεται από κάποια διασκευή θεατρικού ή βιβλίου. Η υπόθεση θα διαδραματίζεται σε ένα καμπαρέ στα 1920 και θα περιέχει σκηνές χορού και τραγουδιού. Η παραγωγή βρίσκεται ακόμα στη διαδικασία των ακροάσεων και της επιλογής του καστ και σύμφωνα με τον προγραμματισμό, εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, τα γυρίσματα της σειράς αναμένεται να ξεκινήσουν τον Ιούνιο ώστε η σειρά να είναι έτοιμη να προβληθεί στη νέα σεζόν.

Παραίτηση - βόμβα από τον ΣΚΑΪ

  • Κεφάτος, ως και χειμαρρώδης ήταν προχθές, καλεσμένος στο δελτίο του Kontra ο Αλέξης Τσίπρας, δημοσιογράφοι φίλα προσκείμενοι στην κυβέρνηση έψεξαν πάντως την Αναστασία Γιάμαλη για τη «φιλική», ως τουίταραν μερικοί, συνέντευξη. Αντίστοιχα, δημοσιογράφοι φίλα προσκείμενοι στην αντιπολίτευση αναρωτήθηκαν αν η Μάρα Ζαχαρέα θα ρωτήσει σήμερα, έχοντας τον καλεσμένο στο δελτίο, τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Star για τα… ντολμαδάκια. Καλά πάει αυτό, ε;

Παραίτηση - βόμβα από τον ΣΚΑΪ

 

  • Από το Κολοκοτρωνίτσι στην… Κωνσταντινούπολη θα βρεθεί η Ρένια Λουϊζίδου. Η δημοφιλής ηθοποιός έδωσε τα χέρια με την ΕΡΤ και θα πρωταγωνιστήσει σε (ακόμα μία) σειρά εποχής της δημόσιας τηλεόρασης. Πιο συγκεκριμένα θα υποδυθεί τον ρόλο της μάνας στην τηλεοπτική μεταφορά του διηγήματος του Γεωργίου Βιζυηνού «Ποιος ήταν ο φονεύς του αδελφού μου». Πρόκειται για τη νέα δουλειά του Μανούσου Μανουσάκη που θα μεταφέρει σε μορφή μίνι σειράς γνωστά λογοτεχνικά έργα.

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.