Αποτροπιασμός με τις φωτογραφίες του vεκρού Γιώργου Καραϊβάζ

Αποτροπιασμός με τις φωτογραφίες του vεκρού Γιώργου Καραϊβάζ

Στα χέρια μεγάλου πολιτικού/ενημερωτικού site.

«Βαριά» νότα έχει ο Διαδρομιστής του Σαββάτου, με τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ να παραμένει σε πρώτο πλάνο.

  • Φωτογραφίες από τη σκηνή της δολοφονίας του αστυνομικού ρεπόρτερ Γιώργου Καραϊβάζ, οι οποίες τον δείχνουν αιμόφυρτο στο έδαφος, έφτασαν σε μεγάλο πολιτικό/ενημερωτικό site. Πρόκειται για υλικό που εξασφάλισε γείτονας του δημοσιογράφου, ο οποίος έσπευσε να φωτογράφισε τη σορό του από κοντά. Οι εν λόγω φωτογραφίες βρίσκονται στην κατοχή της ιστοσελίδας αλλά δεν πρόκειται να ανέβουν τουλάχιστον στην ηλεκτρονική μορφή του ειδησεογραφικού ομίλου. Δεν είναι, όμως, γνωστό αν η απόφαση αυτή θα ισχύσει για τις φωτογραφίες – ντοκουμέντο και για την έντυπη κυριακάτικη έκδοση του ίδιου brand name. Ελπίζουμε οι ιθύνοντες να δείξουν σεβασμό προς την οικογένεια του θύματος και να μην μπουν στον «πειρασμό» της κυκλοφορίας τους. Πολύ σύντομα θα ξέρουμε. Κυριακή κοντή γιορτή.

 

  • Μένοντας στην υπόθεση Καραϊβάζ, στενό μαρκάρισμα δέχεται η Ζήνα Κουτσελίνη από εκπομπές, εφημερίδες και ιστοσελίδες για την πρώτη της αποκλειστική δήλωση σχετικά με τη φρικτή δολοφονία του στενού της συνεργάτη. Η ίδια, πάντως, δεν επιθυμεί να μιλήσει πουθενά παραμένοντας σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Στο τραπέζι έχει πέσει και το σενάριο η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» να μην βγει καν στον αέρα το μεσημέρι της Δευτέρας, κάτι που όμως δεν μοιάζει πιθανό.

 

Δείτε ακόμα: Αυτοί είναι οι εκτελεστές του Γιώργου Καραϊβάζ – Το πρώτο βίντεο ντοκουμέντο (Vids)

 

  • Μερική ώρα πριν, μάλιστα, έκανε την πρώτη της ανάρτηση: «Υπάρχουν στιγμές που νομίζεις πως δεν αναπνέεις. Πως κοιτάς να πιαστείς και δεν υπάρχει τίποτα. Κι όμως εκείνος είναι εκεί για να σε πιάσει. Ναι, ο Γιώργος μας θα μας κρατήσει το χέρι και τη Δευτέρα και κάθε μέρα να συνεχίσουμε τις αλήθειες που τέσσερα χρόνια ήμασταν συνοδοιπόροι. Ο στυλοβάτης μας. Ήταν το καθημερινό μας πειραχτήρι με το βαρύ του πάτημα στο καμαρίνι, η αγκαλιά του αδερφού που αναζητούσα. Αμέτρητες ώρες σιωπής, αγκαλιές, διαφωνίες, και κουβέντες οικογενειακές. Ήξερε να μας ηρεμεί, να μας οδηγεί, να αγαπά με ανιδιοτέλεια. Δεν θέλω να πιστέψω πως απέναντι μου δεν θα είναι το σκεπτικό του βλέμμα, με το χέρι στο πρόσωπο, και το χέρι βοηθείας σε μένα όταν με έβλεπε να λυγίζω… Και δεν ήταν λίγες οι φορές! Έχω την πεποίθηση και τη σιγουριά πως αυτό το χέρι και από Δευτέρα θα είναι εκεί στην άδεια του καρέκλα για να το αγγίζω όποτε το χρειάζομαι. Όποτε το χρειαζόμαστε. Ο Γιώργος είχε πάντα τον τρόπο να νικά το χρόνο, το ψέμα, τη δυσκολία. Πίστευε στη δύναμη της πένας, της αλήθειας, της έρευνας μέχρι τέλους!
    Είναι κάποιες σχέσεις, κάποια μάτια, κάποια χέρια που μπαίνουν στη ζωή μας και έχουν μεγάλη δύναμη. Δύσκολες μέρες για όλους και προπάντων για τη γυναίκα του, το παιδί του, τη μητέρα του, την αδερφή του και τους οικείους του. Δύσκολο και για όλους μας που από χθες μαζεύουμε τις δυνάμεις μας για να τον βγάλουμε ασπροπρόσωπο, όπως θα ήθελε. Γιώργο μου το σ´αγαπώ είναι λίγο! Θα προσεύχομαι… θα σε αναζητώ… να μας προστατεύεις όπως ΕΣΥ ξέρεις. Δώσε μου το χέρι σου πάλι!».

Υπάρχουν στιγμές που νομίζεις πως δεν αναπνέεις. Πως κοιτάς να πιαστείς και δεν υπάρχει τίποτα. Κι όμως εκείνος είναι…

Posted by Ζήνα Κουτσελίνη on Saturday, 10 April 2021

  • Με αφορμή τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, ο δημοσιογράφος Άρης Ασβεστάς –που έχει υποστεί δύο επιθέσεις, το 2012 και το 2018 ύστερα από ενέδρα– και έχει δεχτεί αλλεπάλληλες απειλές επί σειρά ετών, αποκάλυψε ότι είχε υποβάλλει αίτηση για αστυνομική προστασία, όχι απαραιτήτως 24ωρη, αλλά τουλάχιστον για την κάλυψή του στη διαδρομή από το σπίτι στην εργασία του. Και έλαβε εγγράφως απάντηση (στις 19/6/2020) από την Υπηρεσία Προστασίας Επισήμων και Ευπαθών Στόχων της ΕΛ.ΑΣ., «ότι δεν συντρέχει κανένας απολύτως λόγος για λήψη ”ειδικότερων μέτρων προστασίας”».

Αποτροπιασμός με τις φωτογραφίες του vεκρού Γιώργου Καραϊβάζ

  • Δεν πρόλαβε να ξεκινήσει καλά καλά και ήδη η νέα κωμική σειρά της ΕΡΤ «Ζακέτα να πάρεις» με τις Ελένη Ράντου, Δάφνη Λαμπρόγιαννη και Φωτεινή Μπαξεβάνη, πάει για δεύτερη σεζόν. Τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ακόμα, αλλά η ΕΡΤ την έχει εντάξει και στο πρόγραμμα της σεζόν 2021 – 2022.

Αποτροπιασμός με τις φωτογραφίες του vεκρού Γιώργου Καραϊβάζ

  • Νέα εφημερίδα για την ΑΕΚ κυκλοφορεί από σήμερα Σάββατο 10 Απριλίου στα περίπτερα. Ο «ΔΙΚΕΦΑΛΟC ΑΕΤΟC» θα κυκλοφορεί κάθε εβδομάδα με 48 σελίδες γεμάτες ΑΕΚ. Στην εφημερίδα αρθρογραφεί η dream team του κιτρινόμαυρου ρεπορτάζ. Τη διεύθυνση έχει αναλάβει ο Σταμάτης Βούλγαρης.

 

  • Έπαιξε σε διάφορα δελτία ειδήσεων ότι ο (μακαρίτης πλέον, τι ζωή του να κάναμε…) πρίγκιπας Φίλιππος δεν είχε επισκεφθεί ποτέ την Ελλάδα. Λάθος. Αφενός ήταν εδώ κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου (και βραβεύτηκε στη μάχη της Κρήτης), τον Δεκέμβριο του 1950 με την τότε πριγκίπισσα Ελισάβετ προσκλήθηκαν από τον βασιλιά Παύλο, το 1951 έκαναν διακοπές στις Κυκλάδες, το 1964, ως βασιλικός σύζυγος, με τον πρίγκιπα Κάρολο και την πριγκίπισσα Άννα, παρευρέθηκε στον γάμο του βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας και το 1965 είχε επισκεφθεί την Ελλάδα στα πλαίσια της επετείου της 25ης Μαρτίου.
Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.