Οργισμένη απάντηση Πέτρου Κωστόπουλου για Ντουμπάι, Λιόλιου και οικονομική καταστροφή

Αποκλειστικό: Ο Πέτρος Κωστόπουλος επαναλανσάρει το Nitro!

Έκτακτος Διαδρομιστής...

Πολύ σκληρός για να πεθάνει αποδεικνύεται ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο οποίος «ξαναχτυπά» στον Τύπο με το επαναλανσάρισμα του θρυλικού Nitro.

Ο εκδότης που τους τελευταίους μήνες συζητήθηκε πολύ για τις επαγγελματικές του δραστηριότητες στο Ντουμπάι, επιστρέφει στα ελληνικά Μέσα με το περιοδικό που άλλαξε το ελληνικό lifestyle, κατακρίθηκε και… αγαπήθηκε όσο ελάχιστα.

Ο ίδιος, ουδέποτε έκρυψε την αγάπη του για τα περιοδικά, έχοντας καταφέρει να συνδέσει άρρηκτα το όνομά του με τη «χρυσή εποχή» του ελληνικού lifestyle. Ωστόσο, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κωστόπουλος επιστρέφει μεν αυτή τη φορά όμως όχι ως ιδιοκτήτης.

Από το Nitro είχαν περάσει όλα τα μεγάλα ονόματα της ελληνικής showbiz, μεταξύ των οποίων η Ελένη Μενεγάκη, ο Σάκης Ρουβάς, η Βίκυ Καγιά, η Δέσποινα Βανδή, η Γωγώ Μαστροκώστα, η Ελεονώρα Μελέτη, η Άννα Βίσση, η Έλενα Παπαρίζου, η Σίσσυ Χρηστίδου, η Φαίη Σκορδά και δεκάδες ακόμα.

Και έτσι θα πορευτεί και στη νέα του εποχή. Οι προσδοκίες είναι τεράστιες. Σε λίγες μέρες θα ξέρουμε οριστικά πώς και πότε θα κυκλοφορήσει ξανά το θρυλικό περιοδικό.

Καλή επιτυχία ρε Πετράν…

Stay tuned!

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.