Υπόθεση Καραϊβάζ: Πώς η Τατιάνα Στεφανίδου έβαλε τα γυαλιά στη Ζήνα Κουτσελίνη

Υπόθεση Καραϊβάζ: Πώς η Τατιάνα Στεφανίδου έβαλε τα γυαλιά στη Ζήνα Κουτσελίνη

Κάτι πάει πολύ λάθος.

Ο Διαδρομιστής είναι και σήμερα εδώ και πλούσιο μιντιακό σχόλιο και ιντριγκαδόρικο παρασκήνιο.

Ποια τα νεότερα από τα μεγάλα τηλεοπτικά στρατόπεδα;

  • Τα γυαλιά έχει βάλει o ALPHA στο Star σε ό,τι αφορά στο ρεπορτάζ για την υπόθεση Καραϊβάζ. Πιο συγκεκριμένα, η Τατιάνα Στεφανίδου στη Ζήνα Κουτσελίνη. Την ώρα που η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», επιμένει να αντιμετωπίζει το θέμα πιο συναισθηματικά, με συνεντεύξεις μελών της οικογενείας του συμπαθούς ρεπόρτερ και οδοιπορικά στο χωριό του στη Δράμα, η Τατιάνα απέναντι φιλοξενεί καθημερινά ρεπορτάζ αστυνομικών ρεπόρτερ με όλες τις εξελίξεις στην υπόθεση, μιλώντας ανοιχτά για την υπόθεση της Ε.Υ.Π για την οποία ο Γιώργος Καραϊβάζ θα κατέθετε ξανά τον επόμενο μήνα. Βρες το λάθος…

Υπόθεση Καραϊβάζ: Πώς η Τατιάνα Στεφανίδου έβαλε τα γυαλιά στη Ζήνα Κουτσελίνη

  • Μόνο ικανοποίηση δεν επικρατεί στον ΑΝΤ1 μετά την αλλαγή, στα τέλη του 2020, προσώπων στο τμήμα επικοινωνίας. Και ως πληροφορήθηκε εγκύρως ο Διαδρομιστής, ο ίδιος ο Θοδωρής Κυριακού δε γνώριζε ότι απολύθηκαν δύο στελέχη του τμήματος με παρουσία 20+ ετών στο κανάλι. Προσθέστε και ότι επικρατεί μουρμούρα για τη δουλειά των διαδόχων και ιδού ένα κλίμα που μόνο ευχάριστο δεν το λες.

 

  • Στα… μαχαίρια βρίσκονται στα ενδότερα της ΕΣΗΕΑ. Η διοίκηση, σύμφωνα με διαρροές, παραδέχεται ότι σταμάτησε την πρωτοκόλληση της εισερχόμενης αλληλογραφίας που αφορά στην υπόθεση Φουρθιώτη, χωρίς να ερωτηθεί ποτέ το Δ.Σ. ενώ ουδείς έχει απαντήσει ακόμη για το πώς δόθηκε η βεβαίωση από τον ΕΔΟΕΑΠ στον Μένιο Φουρθιώτη που τον αναγνωρίζει ως δημοσιογράφο.

Υπόθεση Καραϊβάζ: Πώς η Τατιάνα Στεφανίδου έβαλε τα γυαλιά στη Ζήνα Κουτσελίνη

  • Μπορεί να είναι κοινό μυστικό ότι η «Φάρμα» δεν θα ανανεωθεί για την επόμενη σεζόν αφού δεν σημειώνει τα νούμερα τηλεθέασης που προσδοκούσαν οι άνθρωποι του ΑΝΤ1, αυτό όμως δε σημαίνει ότι εγκαταλείπουν την ιδέα του ριάλιτι στην prime time ζώνη. Μετά το Πάσχα θα ληφθεί η απόφαση για το νέο ριάλιτι, τα δικαιώματα του οποίου, θα αγοράσει ο σταθμός, με κάποια δεδομένα να ισχύουν όμως από τώρα. Το κανάλι θέλει να εκμεταλλευτεί το συμβόλαιο του Σάκη Τανιμανίδη, οπότε το project που αναζητά ο σταθμός θα πρέπει να έχει αγωνίσματα και ανταγωνισμό μεταξύ των παικτών για να εκμεταλλευτεί και την ειδικότητα του παρουσιαστή. Τα ριάλιτι εγκλεισμού ή μαγειρικής όπως μαθαίνουμε αποκλείονται καθώς απέναντι ο ΑΝΤ1 θα έχει MasterChef και Big Brother/Survivor, τα σημαντικότερα brand names στο είδος τους.

 

  • Παρελθόν φιλοδοξεί να κάνει η ΕΕΤΤ την εν αγνοία χρέωση των συνδρομητών από υπηρεσίες «πολυμεσικής πληροφόρησης», ως λέγονται, οι οποίες ενεργοποιούνται μέσω λήψης μηνυμάτων SMS από διάφορες νόμιμες και «ημινόμιμες» εταιρείες. Η ΕΕΤΤ προτείνει οι εταιρείες κινητής να εφαρμόσουν την εκ των προτέρων φραγή στις υπηρεσίες σύντομων μηνυμάτων προστιθέμενης αξίας και μόνο εφόσον ο καταναλωτής επιθυμεί τη λήψη των εν λόγω υπηρεσιών, θα προβαίνει σε άρση της φραγής με αίτησή του.
Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.