Τίτλοι τέλους για επιτυχημένη εκπομπή του ALPHA

2,4% τηλεθέαση για εκπομπή του ALPHA…

Απίστευτο και... εξοργιστικό.

Πρωταγωνιστής της ημέρας, ο ALPHA. Αλλά για τους πιο λάθος λόγος.

Τι έχει σήμερα το μενού του Διαδρομιστή; 

  • 2,4% και 3,1%. Θα πίστευε ποτέ κανείς ότι αυτά είναι τα νούμερα τηλεθέασης σε δυναμικό κοινό και γενικό σύνολο εκπομπής του ALPHA; Κι όμως. Πρόκειται για την τηλεθέαση της χθεσινοβραδινής εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη, η οποία είναι πλέον ξεκάθαρο πως δεν αντιμετωπίζεται καν σοβαρά από το κανάλι της Κάντζας που – για να είμαστε ειλικρινείς, μοιάζει να έχει ξεχάσει πως έχει τη Μελέτη στο δυναμικό του. Για τα «Μεσάνυχτα» ούτε λόγος. Πράγμα εξωφρενικό, αν σκεφτούμε πως μιλάμε για την παρουσιάστρια που αυτή τη στιγμή καταφέρνει να κάνει τις πιο «δυνατές» και αληθινές συνεντεύξεις στη μικρή οθόνη. Έχεις τέτοιο προϊόν και δεν το στηρίζεις; Τι γίνεται εκεί στην Κάντζα ρε παιδιά;

2,4% τηλεθέαση για εκπομπή του ALPHA...

 

  • Οριστική είναι η απόφαση του Mega για τη «μετακόμιση» της Δανάης Μπάρκα στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου. Υψηλόβαθμο στέλεχος του Mega μετέφερε στον Διαδρομιστή πως η απόφαση έχει ήδη παρθεί για το νυν πρωινό του σταθμού, καθώς σε όποια ζώνη κι αν τελικά δούμε την Ελένη Μενεγάκη, δεν υπάρχει χώρος για δύο σχεδόν ίδια πρωινά magazinο back to back. Αυτό που ξεκαθαρίζεται είναι πως δεν υπάρχει πρόθεση διακοπής του «Πάμε Δανάη!».

2,4% τηλεθέαση για εκπομπή του ALPHA...

  • Χαντακώνει τον βασικό του παρουσιαστή ειδήσεων ο ΑΝΤ1. Διότι, κακά τα ψέματα, ποιος βλέπει εκπομπή Σαββατόβραδο, και αργά, όταν παίζουν «απέναντι» σόου τύπου «Στην υγειά μας»; Kι όμως, το «Ενώπιος Ενωπίω» μετακινήθηκε πλέον τα Σάββατα στις 00:15, μία μάλλον άκυρη μέρα και ώρα για συνεντεύξεις. Στην πρεμιέρα της στη νέα μέρα της, ο Χατζηνικολάου θα έχει καλεσμένο τον Γιώργο Κατσαρό.

2,4% τηλεθέαση για εκπομπή του ALPHA...

  • Μεγάλη μέρα για το… ΠΑΣΟΚ η χθεσινή, προκαλώντας τρέξιμο στα δημοσιογραφικά γραφεία. Αρχικά η διαρροή ότι ο Γιώργος Παπανδρέου δεν αποκλείει, ως μέχρι πρότινος, να κατέλθει υποψήφιος στις προσεχείς εσωκομματικές εκλογές του Κινήματος Αλλαγής, κάτι που έφερε σε θέση άλλους υποψηφίους να καλούν πολιτικούς συντάκτες για να μάθουν περισσότερα. Ναι, δεν ήξερα.  Και, δεύτερον, ο (αέναως φιλοπαπανδρεϊκός) Σταμάτης Μαλέλης που μιλώντας σε εκπομπή του Mega, αποκάλυψε ότι σκέφτεται να κατέβει υποψήφιος βουλευτής στις επόμενες εκλογές. Το ερώτημα είναι με ποιο κόμμα αφού από το ΚΙΝΑΛ έχει αποχωρήσει. Όπως τόνισε, όμως δεν πρόκειται να κλείσει το κεφάλαιο τηλεόραση για τον ίδιο ακόμη κι αν εκλεγεί, αφού δεν υπάρχει ασυμβίβαστο. Και τι θυμηθήκαμε; Την προ διετίας «Κίνηση 81» για τον δημοκρατικό σοσιαλισμό εντός του ΚΙΝΑΛ, από στελέχη του ΠΑΣΟΚ του κέντρου, με επικεφαλής… τον Μαλέλη και υποστηρίζοντας ότι ο δρόμος που πρέπει να υιοθετήσει η σημερινή ηγεσία του Κινήματος είναι ξεκάθαρα αντιδεξιός.

2,4% τηλεθέαση για εκπομπή του ALPHA...

  • Ο Ηλίας Μελέτης και η Τζένη Θεωνά θα είναι οι εκλεκτοί της ΕΡΤ στην παρουσίαση της πασχαλινής μουσικής εκπομπής και θα βρεθούν απέναντι από τα πασχαλινά μουσικά αφιερώματα του Mega και του Σπύρου Παπαδόπουλου, ο οποίος παραδοσιακά θα έχει κάποια εορταστική εκπομπή. Η εκπομπή με τίτλο «Η καλύτερή μας βραδιά» θα έχει παρουσιαστές του δύο πρωταγωνιστές της σειράς «Τα καλύτερά μας χρόνια» και καλεσμένους ηθοποιούς από τις σειρές της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», «Η τούρτα της μαμάς» και «Ζακέτα να πάρεις». Οι καλεσμένοι θα αναλάβουν και το τραγουδιστικό κομμάτι της βραδιάς του βράδυ της Κυριακής του Πάσχα.
Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.