Το καλύτερό τους εδώ και χρόνια: Το βίντεο-έπος των «Ράδιο Αρβύλα» για την Βοσνία που σαρώνει στα views (Vid)

Κανάκης – OPEN σημειώσατε Χ…

Το deal έχει χαροποιήσει ιδιαίτερα και τις δύο πλευρές.

Τα νέα της Παρασκευής από τον Διαδρομιστή μόλις έφτασαν.

Πάμε για… βουτιά στη μιντιακή γνώση; 

  • Πολλές οι φήμες περί «μετακόμισης» του Αντώνη Κανάκη και της παρέας του σε νέα τηλεοπτική στέγη, η αλήθεια είναι όμως πως το OPEN δεν τους αφήνει να πάνε πουθενά. Και μεταξύ μας, δεν έχουν και λόγο. Το κανάλι έχει ικανοποιήσει κάθε επιθυμία της ομάδας του «Ράδιο Αρβύλα» και του «Βινυλίου», με τα νούμερα τηλεθέασης να είναι πέρα για πέρα ικανοποιητικά. H συνεργασία των δύο πλευρών θα συνεχίσει κανονικότατα και την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν, με τον Κανάκη να περνά ξεκάθαρα μηνύματα πως όσο παίρνει αυτό που θέλει… δεν πάει πουθενά.

Κανάκης - OPEN σημειώσατε Χ...

  • Διαδρομιστικό παρασκήνιο, πολιτικό και μιντιακό συνάμα από τους διαδρόμους του Μαξίμου. Δεν είχαν περάσει ούτε 5 λεπτά, ήτοι 300 δευτερόλεπτα από το τέλος των (καταπληκτικών) δηλώσεων του Νίκου Δένδια στην Τουρκία και τα τηλέφωνα των κυβερνητικών ρεπόρτερ… έσπασαν. «Δεν τα είπε μόνος του, ήταν σε συνεννόηση με τον πρωθυπουργό» η πρώτη ατάκα, που ακολουθήθηκε από το σχετικό non paper, «γράψτε το συγκεκριμένα, του είχε πει ο Μητσοτάκης» το επόμενο.

 

  • Η ΕΣΗΕΑ κάλεσε τη διοίκηση του Mega να σταματήσει αμέσως τη διαδικασία υπογραφής ατομικών συμβάσεων εργασίας και να προσέλθει σε διάλογο. Η Ένωση Συντακτών, ως αναφέρει, δεν θα αποδεχθεί καταχρηστικούς όρους που επιδεινώνουν ακόμη περισσότερο την ήδη δυσμενή εργασιακή συνθήκη που επικρατεί στο κανάλι ήδη από την έναρξη της λειτουργίας του και έως σήμερα.

Κανάκης - OPEN σημειώσατε Χ...

  • «Η Γη της ελιάς» θα τιτλοφορείται η νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου στο Mega. Ο Κύπριος δημιουργός υπέγραψε με το κανάλι που εδρεύει στη λεωφόρο Συγγρού μετά τη διετή παρουσία του στον ΣΚΑΪ. Όσον αφορά στο καστ του σήριαλ, υπάρχουν εκπλήξεις αφού φέρεται να έχουν κλείσει η Άντζελα Γκερέκου αλλά και η Λυδία Κονιόρδου, πρώην υπουργός πολιτισμού. Στη σειρά θα δούμε και την Αφροδίτη Λιάντου, κόρη της Εβελίνας Παπούλια με πρωταγωνιστικό μάλιστα ρόλο.

Κανάκης - OPEN σημειώσατε Χ...

  • Μοιράζει λεφτά το Survivor σε μία περίοδο που τα κασέ έχουν πέσει ακόμα και για τα μεγάλα ονόματα των καναλιών, παρουσιαστές με δεκαετίες εμπειρίας στην prime time. Η αποχώρηση της Ελευθερίας Ελευθερίου, όχι της πιο καλοπληρωμένης παίκτριας της πρώην ομάδας των Διασήμων, την έκανε πλουσιότερη κατά 55.000€ περίπου. Οι 12 εβδομάδες που πέρασε στο νησί ήταν δύσκολες αλλά και τα 4.000€ ή και λίγο παραπάνω, τα οποία λάμβανε ως μισθό εβδομάδας δεν τα λες και λίγα χρήματα ειδικά αν αναλογιστείς τον συνολικό αριθμό παικτών και μηνών ζωής του παιχνιδιού. Γαλαντόμος ο Ατζούν.

Κανάκης - OPEN σημειώσατε Χ...

  • Οι παλιές αναρτήσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου Αριστοτελίας Πελώνη στο Twitter που… ξεθάφτηκαν, υπενθύμισαν πόσο επηρεάζεται η κυβέρνηση, αρνητικά, από μη Δεξιούς. Τα σχόλια που έκανε ως δημοσιογράφος ήταν ιδιαίτερα ειρωνικά σε βάρος του Αντώνη Σαμαρά, του Άδωνη Γεωργιάδη και της Δεξιάς γενικότερα και αυτό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι εις βάρος της.

 

  • Την κηδεία του πρίγκιπα Φιλίππου και τις εξελίξεις που σηματοδοτεί στη Μεγάλη Βρετανία, μετά και το Brexit, θα μεταδώσει ζωντανά η ΕΡΤ με έκτακτη εκπομπή το Σάββατο. ΟΚ, καλώς πράττει. Την εκπομπή θα παρουσιάσουν οι δημοσιογράφοι Δημήτρης Απόκης και Μαρία Αλεξάκη, ενώ τις απόψεις τους, ως αναφέρει το δελτίο Τύπου, θα καταθέσουν και ειδικοί αναλυτές. Αναλυτές… κηδείας;
Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.