Τελικά… τίνος είναι το αποκλειστικό ρε παιδιά;

Τελικά… τίνος είναι το αποκλειστικό ρε παιδιά;

Μέγα φάουλ.

Δευτέρα σήμερα και ο Διαδρομιστής έχει κέφια.

Δικαιολογημένα σαφώς με αυτά που βλέπει και διαβάζει.

  • Συνελήφθη για δεύτερη φορά γνωστός τραγουδιστής σε χαρτοπαικτική λέσχη. Ο λαϊκός αοιδός ήταν ανάμεσα στους 22 συλληφθέντες μετά από έφοδο της αστυνομίας το βράδυ του Σαββάτου. Το εντυπωσιακό δεν είναι η είδηση της σύλληψής του αλλά ότι τουλάχιστον τέσσερα (!) κεντρικά δελτία ειδήσεων εμφάνισαν ως αποκλειστικό το ίδιο βίντεο από την έφοδο των Αρχών. Το ανέφεραν μάλιστα και στους τίτλους βάζοντας τα σχετικά υδατογραφήματα… Θα μας τρελάνετε τελείως;

Τελικά… τίνος είναι το αποκλειστικό ρε παιδιά;

Τελικά… τίνος είναι το αποκλειστικό ρε παιδιά;

Τελικά… τίνος είναι το αποκλειστικό ρε παιδιά;

 

  • Παραιτήσεις – φωτιά αναμένονται από τα πάνελ τηλεοπτικών εκπομπών για χάρη της Ελένης Μενεγάκη. Το νέο grande όνομα του Mega έχει ήδη προσεγγίσει τα πρόσωπα που την ενδιαφέρει να (ξανα)έχει στο πλευρό της και όπως ήταν λογικό, οι πρώην συνεργάτες της ετοιμάζονται ήδη για Mega. Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχουν μπει στη διαδικασία να ενημερώσουν την τηλεοπτική τους στέγη παρά το γεγονός πως η Ελένη έχει ήδη εξασφαλίσει -και με μεγάλη ευκολία!- τη θετική τους απάντηση στην πρότασή της. Και δε μιλάμε μόνο για ένα πρόσωπο…

Τελικά… τίνος είναι το αποκλειστικό ρε παιδιά;

  • Εντείνεται ο ανταγωνισμός στα οικονομικά sites. Στο παιχνίδι μπαίνει και ο όμιλος του Βαγγέλη Μαρινάκη που αποκτά αμιγώς οικονομικό Μέσο ενημέρωσης, αξιοποιώντας έναν από τους πιο ιστορικούς τίτλους του (πάλαι ποτέ) ΔΟΛ. Από την προσεχή Τρίτη 20 Απριλίου επιστρέφει, σε ηλεκτρονική μορφή αυτή τη φορά, ο Οικονομικός Ταχυδρόμος μέσα από το ot.gr.

 

  • Αντιμέτωπη με την ακροδεξιά πλευρά της ΝΔ βρέθηκε η ΕΡΤ με τη «διαμαρτυρία» των βουλευτών Δημήτρη Μαρκόπουλου και Θανάση Πλεύρη για την εκπομπή «φλΕΡΤ» και το άσμα που τραγούδησε ο Σπύρος Γραμμένος. Η διοίκηση της ΕΡΤ πάντως όχι μόνο έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην εκπομπή, στην παρουσιάστρια Νάντια Κοντογεώργη και στην αρχισυντάκτρια Γιώτα Παππά αλλά σκοπεύει να την ανανεώσει και για τη νέα σεζόν.

Τελικά… τίνος είναι το αποκλειστικό ρε παιδιά;

  • Με τις νέες τιμές στις συνδρομές της αναμένεται να φτάσει στην ανατολική Ευρώπη η νέα ψηφιακή πλατφόρμα ψυχαγωγίας της Disney. Το Disney Plus αύξησε πρόσφατα τις τιμές του από 6,99€ από 7,99€ και από 7,99€ σε 8,99€ ολοκληρώνοντας την πρώτη ανταγωνιστική περίοδο ύπαρξής του μέσα στην πανδημία με πάνω από 100.000.000 νέους συνδρομητές. Ο μεγάλος αντίπαλος του Netflix αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα και την υπόλοιπη ανατολική Ευρώπη μέσα στο 2021 με ένα πακέτο σειρών και ταινιών τα οποία έχουν προγραμματισμό μέχρι το 2025!
Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.