Επιστρέφει «σπίτι του» ο Τάσος Νικολογιάννης

Επιστρέφει «σπίτι του» ο Τάσος Νικολογιάννης

Και επίσημα πλέον.

Mε πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο έφτασε ο Διαδρομιστής της Τρίτης.

Πρωταγωνιστής, ο Τάσος Νικολογιάννης ο οποίος «κλείδωσε» σε νέα συνεργασία.

Τι έχει σήμερα το μιντιακό μενού; 

  • «Κλείδωσε» η επιστροφή του Τάσου Νικολογιάννη στον BWin Sport Fm 94,6. O ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού -όπως πρώτο το Dailymedia.com.gr σας είχε ενημερώσει- επιστρέφει στα παλιά του λημέρια λίγο καιρό μετά την αποχώρησή του από την «Πράσινη». Η νέα του καθημερινή εκπομπή θα ξεκινά στις 12:45.

  • Κοτζάμ «Αθλητική Κυριακή», με νέα πρόσωπα από φέτος, και να μη γνωρίζουν ακόμη πώς να αξιολογούν τα θέματα; Τέτοια διάκριση έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς και έπαιξε δέκα λεπτά πριν το τέλος της δίωρης εκπομπής της ΕΡΤ. Φυσικά δεν είναι θέμα παρουσιαστών αλλά αρχισυνταξίας. Και δε λέμε για κάποιο ιδιωτικό κανάλι: για τη δημόσια τηλεόραση που ευαγγελίζεται ότι είναι κοντά και στα σπορ. Δε νομίζω, Τάκη.

 

  • Ένα λάθος, το οποίο λόγω του copy – paste στους τίτλους μεταξύ των ενημερωτικών ιστοσελίδων μετατράπηκε σε μακάβριο viral συνέβη το απόγευμα σε πολλά ελληνικά sites μετά τον θάνατο του ανιψιού του πρώην τραγουδιστή των Διάφανων Κρίνων, Θάνου Ανεστόπουλου. Οι συντάκτες των ιστοσελίδων έβαλαν τίτλο ότι ο Θάνος Ανεστόπουλος είναι σε βαρύ πένθος λόγω του τροχαίου του ανιψιού του, χωρίς να γνωρίζουν ή τουλάχιστον να τσεκάρουν ότι ο Θάνος Ανεστόπουλος πέθανε το 2016 από καρκίνο. Πολλά από τα sites, μάλιστα, δεν διόρθωσαν το λάθος τους για αρκετές ώρες μετά δείχνοντας ένα από τα πολλά κακώς κείμενα της απρόσεκτης και βιαστικής ανάγκης για την πρωτιά στην είδηση.

Επιστρέφει «σπίτι του» ο Τάσος Νικολογιάννης

  • Παραιτήθηκε από το ΔΣ του ΑΠΕ ο Ιωάννης Φιλιππάκης. Ο εκδότης της «Δημοκρατίας» συμμετείχε ως εκπρόσωπος της ΕΙΗΕΑ και στη θέση του ορίστηκε από την πλευρά της Ένωσης των εκδοτών ο Τάσος Μπούρας, ιδιοκτήτης της «Sportday». Απορίας άξιον βέβαια, τόσο καιρό μετά, τι δουλειά έχει η ΕΙΗΕΑ να διαθέτει εκπρόσωπο στο αθηναϊκό πρακτορείο…

 

  • Ο οποίος Φιλιππάκης δέχθηκε τα πυρά του εκδότη των «Παραπολιτικών» Γιάννη Κουρτάκη: «Εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ η “Δημοκρατία”» ανέφερε, «τύφλα να έχει το “Documento” και η κομματική “Αυγή”». Τούτο το σχόλιο για μια εφημερίδα της πατροπαράδοτης Δεξιάς έχει ενδιαφέρον, καθώς έρχεται σε ένα timing που θέλει της σχέσεις (ω, ναι) του Κώστα Βαξεβάνη του «Documento» να είναι πλέον αρκετά καλές με υψηλά στελέχη της κυβέρνησης (όχι φυσικά του πρωθυπουργού…) κι αυτές του Κουρτάκη με την κυβέρνηση άκρως «παγωμένες».

Επιστρέφει «σπίτι του» ο Τάσος Νικολογιάννης

  • Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το «σχίσμα» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου με την ανακοίνωση της δημιουργίας της European Super League. Οι 12 ομάδες που υπέγραψαν την ιδρυτική διακήρυξη κινδυνεύουν με βαριές τιμωρίες όπως και οι ποδοσφαιριστές που θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση όπως ανακοίνωσαν FIFA και UEFA. Μία ακόμη παράμετρος έχει να κάνει με τα τηλεοπτικά συμβόλαια. Κακά τα ψέματα είναι άλλη η εμπορική αξία ενός προϊόντος στο οποίο θα παλεύουν για τον τίτλο Μπαρτσελόνα και Ρεάλ και άλλη αν συμμετέχουν σε αυτό ομάδες μικρότερης δημοφιλίας. Αν μάλιστα οι ομάδες αποβληθούν από το Τσάμπιονς Λιγκ που είναι σε εξέλιξη, μιλάμε για τεράστια απώλεια εσόδων για τους τηλεοπτικούς παρόχους στην υφήλιο, έχοντας πληρώσει αρκετά εκατομμύρια για τηλεοπτικά δικαιώματα.
Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.