Κοκκίνισε και η Ζέτα! Παίκτρια του «Ρουκ Ζουκ» γκρέμισε το πλατό με το «αvδρικό μόριο που βάζουμε στο στόμα μας» (Vid)

Ρουκ Ζουκ: Με το ζόρι viral…

Η «σοκαρισμένη» Ζέτα δεν πείθει πλέον.

Καυστικός και… αργοπορημένος ο Διαδρομιστής της Πέμπτης.

Πρωταγωνιστής απόψε, ο ΑΝΤ1 ο οποίος μοιάζει να έχει πιάσει για τα καλά το νόημα της αναπαραγωγής περιεχομένου.

Τι γίνεται ρε παιδιά εκεί στο Ρουκ Ζουκ;

  • Το «Ρουκ Ζουκ» από ένα ψυχαγωγικό τηλεοπτικό παιχνίδι για παρέες μετατρέπεται τα τελευταία δύο, κυρίως, χρόνια σε ένα πρόγραμμα φτιαγμένο για να δημιουργεί με το ζόρι viral βίντεο με βωμολοχίες ή λέξεις που παραπέμπουν επίτηδες σε αναπαραγωγικά όργανα και… την αναπαραγωγική πράξη. Δεν είναι τυχαίες οι επιλογές λέξεων οι οποίες όλο και πιο συχνά δίνονται από την παραγωγή στους παίκτες με σκοπό να δημιουργηθούν καταστάσεις άβολες και με υπονοούμενα μεταξύ των παικτών. Μπορεί τα «μπιπ» να καλύπτουν τις άκομψες περιγραφές, σε ένα πρόγραμμα που παίζει μεσημέρι, παρόλα αυτά είναι ξεκάθαρες οι λέξεις που ακούγονται παίζοντας στα όρια της αυστηρότητας του ΕΣΡ. Όσο μάλιστα αυτό βρίσκει ανταπόκριση στην τηλεθέαση και στα views της εκπομπής στο διαδίκτυο, δύσκολα θα σταματήσει να διαιωνίζεται…

Ρουκ Ζουκ: Με το ζόρι viral...

  • Στήνεται σταδιακά το πρόγραμμα της διαδικτυακή πλατφόρμας του ΑΝΤ1 που αναμένεται να βγει στον αέρα την προσεχή σεζόν. Σε αυτό θα βρίσκεται η τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου του Αύγουστου Κορτώ, «Ρένα». Στο πρωταγωνιστικό ρόλο θα είναι η Ηρώ Μανέ, που ήταν πρωταγωνίστρια και στη θεατρική μεταφορά του έργου. Μένει να δούμε ποιες άλλες εκπλήξεις ετοιμάζουν στο Μαρούσι, σε ένα κομμάτι που αναμένεται σημαντικός ανταγωνισμός αφού θα μπει και το Mega.

Ρουκ Ζουκ: Με το ζόρι viral...

  • Το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 προσαρμόζεται στο έντονο θρησκευτικό αίσθημα των ημερών, καθ’ όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας. Και… εννοείται ότι θα προβάλει και φέτος την επική σειρά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ». Παράλληλα, τη Μεγάλη Δευτέρα, στις 23:15, θα προβάλλει σε A’ τηλεοπτική μετάδοση τη δραματική ταινία «Μαρία Μαγδαληνή», με τη Ρούνι Μάρα σε μια μοναδική ερμηνεία στον ομώνυμο ρόλο.

 

  • Η Cosmote είναι η πρώτη που θα… αποχαιρετήσει το 3G, τον προσεχή Σεπτέμβριο την ώρα που Vodafone και Wind θα κατεβάσουν τον διακόπτη μέσα στο 2022. Όσοι δεν έχουν ακόμα συσκευές που υποστηρίζουν παραπάνω από 3G, θα γίνει η σχετική… απόσυρση. Παράλληλα ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Συμμετοχές 5G ΑΕ, Αντώνης Τζωρτζακάκης, εκτιμά ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο η δημιουργία ενός οικοσυστήματος χτίζοντας γέφυρες με νησίδες γνώσης και καινοτομίας που υπάρχουν στη χώρα.

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.