Στα άκρα οι σχέσεις Χατζηνικολάου – Τσαπανίδου...

Στα άκρα οι σχέσεις Χατζηνικολάου – Τσαπανίδου…

Κακό το κλίμα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Το κυριακάτικο μενού του Διαδρομιστή είναι πλούσιο, ιντριγκαδόρικο και… χορταστικό.

Πρόσωπα φεύγουν, πρόσωπα έρχονται, πρόσωπα μαλώνουν στους διαδρόμους και τα στούντιο των καναλιών, με τον τηλεθεατή να καλείται σήμερα να κάνει μια βουτιά στα βαθιά.

Έτοιμοι;

  • Στα άκρα οι σχέσεις Νίκου Χατζηνικολάου και Πόπης Τσαπανίδου. Για μία ακόμη φορά ο παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 «άδειασε» live τη σχολιάστρια του δελτίου, με αφορμή το ακαταδίωκτο των λοιμωξιολόγων. Πληροφορίες θέλουν την Τσαπανίδου να εξετάσει σοβαρά το ενδεχόμενο να τα… βροντήξει. Δε θα μας κάνει εντύπωση.

 

  • Tην κλασική αλλά όχι αγαπημένη τακτική του «με θέλουν κι άλλοι» επιμένουν να ακολουθούν συγκεκριμένες παρουσιάστριες ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών. Όταν τα συμβόλαια βαδίζουν προς τη λήξη τους, στοχευμένες «διαρροές» περί «κρυφών» συναντήσεων με αντίπαλα στρατόπεδα κάνουν την εμφάνισή τους αλλά μαντέψτε: Δεν πείθουν! Πρόκειται για πάγια τακτική συγκεκριμένων τηλεοπτικών προσώπων που επιθυμούν να επαναδιαπραγματευτούν τα συμβόλαιά τους με νέους ρόλους και αρκετές χιλιάδες ευρώ περισσότερα. Φυσικά, σε ορισμένες περιπτώσεις πράγματι υπάρχει ενδιαφέρον από άλλα κανάλια για μία πρώτη συνάντηση, όχι όμως στον βαθμό της διεκδίκησης που το παρουσιάζουν ούτε με τα χρήματα που ακούγονται. Κοινώς, κάθε τέλος σεζόν πολλά ακούγονται αλλά ελάχιστα ισχύουν.

Στα άκρα οι σχέσεις Χατζηνικολάου – Τσαπανίδου...

  • Αβέβαιο το μέλλον του «My Greece» της Δέσποινας Βανδή στο Mega παρά την υψηλή αισθητική του προγράμματος. Όπως μαθαίνουμε, στη Barking Well Media θεωρούν πως η εκπομπή έκανε τον κύκλο της και ήρθε η ώρα να κάνει φινάλε. Υπενθυμίζεται πως τα νούμερα παρέμειναν μονοψήφια και μετά τη «μετακόμιση» της εκπομπής από το OPEN στο Mega.

Στα άκρα οι σχέσεις Χατζηνικολάου – Τσαπανίδου...

  • Έγκριση για επιπλέον επεισόδια πήρε η εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ναι» στην ΕΡΤ. Το ΔΣ της Δημόσιας τηλεόρασης ενέκρινε με τέσσερις ψήφους υπέρ τη συνέχιση της εκπομπής. Υπήρξαν και δύο αρνητικές ψήφοι. Η εκπομπή, που παρουσιάζουν η Ναταλία Δραγούμη και ο Μιχάλης Μαρίνος θα έχει επιπλέον επτά επεισόδια διάρκειας 180 λεπτών. Οι μουσικές εκπομπές, πάντως, γενικότερα μοιάζει αρέσουν στη διοίκηση της ΕΡΤ. Δεν αποκλείεται πέρα από το «Μουσικό Κουτί» που έχει αποσπάσει θετικά σχόλια να δούμε και άλλο παρόμοιο concept.

 

  • Τι θα κάνει η Cosmote TV, θα… χτυπήσει όντως τηλεοπτικά δικαιώματα ομάδων της Super League – ή όλων, αν αναβιώσει η κεντρική διαχείριση; Δύσκολα και κρατήστε το: διότι σε κεντρική διαχείριση, ήτοι όλων των ΠΑΕ, το… μαλλί ξεπερνά τα 70 εκατ. ευρώ ετησίως – ενδεικτικά ότι τα ευρωπαϊκά της κοστίζουν, από τη νέα σεζόν, με τρεις διοργανώσεις, περίπου 120! Πιο ρεαλιστικό να διεκδικήσει μια μεγάλη εμπορική ΠΑΕ και 2-3 άλλες. Αλλά και πάλι, δεν θα είναι φτηνό ως project.

Στα άκρα οι σχέσεις Χατζηνικολάου – Τσαπανίδου...

  • Η Αφροδίτη Γραμμέλη βρέθηκε στην καρέκλα του «After Dark» του ΣΚΑΪ και κλήθηκε να απαντήσει σε δύσκολες ερωτήσεις του Θέμη Γεωργαντά, μία εκ των οποίων αφορούσε στον παρουσιαστή που η τηλεοπτική κριτικός και πανελίστρια μεσημερινής εκπομπής θεωρεί πιο υπερεκτιμημένο στην τηλεόραση. Με μεγάλη ειλικρίνεια η ίδια επέλεξε να αναφέρει το όνομα του Χάρη Βαρθακούρη, ενός νέου παρουσιαστή δηλαδή, οποίος έπεσε στα βαθιά με το περυσινό Big Brother. «Πρέπει να δουλέψει λίγο περισσότερο από όσο κάποιοι άλλοι. Περίμενα κάτι πιο εντυπωσιακό στο Big Brother. Θεωρώ ότι καταβάλει φιλότιμες προσπάθειες αλλά δεν με εξέπληξε». Από όσο ξέρουμε τον Χάρη Βαρθακούρη, πάντως, δύσκολα θα αφήσει τέτοιες δηλώσεις αναπάντητες. Η αρχή μίας νέας κόντρας;

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.