Γιώργος Λιάγκας: Κάνει το «μπαμ» στον ΑΝΤ1

Ποιος ΑΝΤ1; Σε συζητήσεις με αντίπαλα στρατόπεδα ο Γιώργος Λιάγκας

Κάτι τρέχει με τον Γιώργο…

Ζόρικη αποδείχτηκε η τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν για τα ιδιωτικά κανάλια.

Γι’ αυτό και οι ετοιμασίες για την επόμενη άρχισαν νωρίς, με τις μεταγραφές που «μαγειρεύονται» να είναι πολλές.

Τα μάθατε για τον Λιάγκα;

  • Με νέα εκπομπή συζητά να «χτυπήσει» ο Γιώργος Λιάγκας τη νέα τηλεοπτική σεζόν, όχι όμως μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Το κανάλι του Αμαρουσίου αναμένεται να τον αποδεσμεύσει -το συμβόλαιό του έχει διάρκεια 6 μηνών, με οψιόν ανανέωσης ενός έτους-, με τον ίδιο να φέρεται να έχει ήδη ξεκινήσει τις επαφές με αντίπαλα στρατόπεδα προκειμένου να αναλάβει δική του εκπομπή. Όπως μαθαίνουμε, όμως, αναμένεται να διαπραγματευτεί σκληρά το είδος της, με πληροφορίες του Διαδρομιστή να θέλουν τον ίδιο να μην επιθυμεί project στην πρωινή – μεσημεριανή ζώνη. Λέτε να έχουμε επιστροφές στο late night;

Ποιος ΑΝΤ1; Σε συζητήσεις με αντίπαλα στρατόπεδα ο Γιώργος Λιάγκας

  • Οριστικό φινάλε θα κάνει στο τέλος της σεζόν η εκπομπή «Σου Κου Family» με τον Χάρη και την Αντελίνα Βαρθακούρη. Δυστυχώς για τον ΣΚΑΪ, το ζευγάρι δεν κατάφερε να πείσει το τηλεοπτικό κοινό, με την απόφαση του τέλους τους να έχει ήδη παρθεί στο κανάλι του Φαλήρου. Το λες και αναμενόμενο…

Ποιος ΑΝΤ1; Σε συζητήσεις με αντίπαλα στρατόπεδα ο Γιώργος Λιάγκας

  • Νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά επιστρέφουν τα βαριά χαρτιά των καναλιών μετά την αναγκαστική διακοπή λόγω Πάσχα. Οι Άγριες Μέλισσες δε θα μεταδοθούν αυτή την εβδομάδα, ενώ το Survivor στον τηλεόραση του ΣΚΑΪ θα μεταδοθεί και Μεγάλη Τετάρτη και τότε θα διακοπεί λόγω της εορταστικής περιόδου. Τόσο το σίριαλ του ΑΝΤ1 όσο και το ριάλιτι επιβίωσης θα επιστρέψουν στις οθόνες μας Δευτέρα του Πάσχα με νέα επεισόδια. Μένει να δούμε πώς θα επηρεαστεί η μάχη στην prime time ζώνη αφού το MasterChef θα επιστρέψει Τετάρτη του Πάσχα, αργότερα από τους ανταγωνιστές του.

Ποιος ΑΝΤ1; Σε συζητήσεις με αντίπαλα στρατόπεδα ο Γιώργος Λιάγκας

  • Σε προεκλογική περίοδο δεν είμαστε αλλά τον τελευταίο καιρό οι Κυριάκος Μητσοτάκης και Αλέξης Τσίπρας επέλεξαν να κάνουν τηλεοπτικές συνεντεύξεις. Ο πρωθυπουργός στον ALPHA (κι ενώ είχε προηγηθεί αυτή στο Star) και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Kontra (ενώ είχε προηγηθεί αυτή στο Open). Πληροφορίες θέλουν το άτυπο αυτό μπρα ντε φερ να συνεχίζεται και δίχως την ΕΡΤ στο «παιχνίδι».  Δεν ξέρουμε τι θα διαλέξουν όμως δύσκολα ο Αλέξης Τσίπρας θα εμφανιστεί στο Mega, λόγω των αγωγών κατά δημοσιογράφων της Alter Ego (όπως στον Γιώργο Παραχρήστο) και ακόμη πιο απίθανα στον ΣΚΑΪ: ακούγεται ότι σύντομα θα δώσει στον ΑΝΤ1. Ο, δε, πρωθυπουργός θα εμφανιστεί, πιθανότατα αμέσως μετά το Πάσχα, στον ΣΚΑΪ αλλά όχι φυσικά στο δελτίο με τη Σία Κοσιώνη: θα μαγνητοσκοπηθεί συνέντευξη στον Αλέξη Παπαχελά, μάλλον μαζί με Άρη Πορτοσάλτε.

Ποιος ΑΝΤ1; Σε συζητήσεις με αντίπαλα στρατόπεδα ο Γιώργος Λιάγκας

  • Οι στοιχηματικές μίλησαν και έδειξαν τα τρία μεγαλύτερα φαβορί του MasterChef μετά την ολοκλήρωση της τελικής δωδεκάδας, στην οποία πια δε θα υπάρχουν αλλαγές, αφού οι επιστροφές στον διαγωνισμό ολοκληρώθηκαν. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα το μεγάλο φαβορί του ριάλιτι για τον τίτλο του MasterChef είναι ο Τζιοβάνι Σκαράτζι με 3,00 ενώ πολύ κοντά του πια είναι η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, με την απόδοση για να κερδίσει να είναι στο 3,50 από 4,50 που ήταν πριν λίγο καιρό. Λίγο πιο πίσω με 6,00 ως τρίτο φαβορί δίνουν τον Ιωάννη Αυλωνίτη, ο οποίος όπως και η Μαργαρίτα είναι δύο παίκτες που επέστρεψαν στο παιχνίδι παρότι είχαν αποχωρήσει.
Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.